Showbiz, Stiri

Adelina Pestriţu, sexy în poziţie de yoga!

Fanii au înnebunit: “Încet, că se rup blugii!”

  Pestritu 6

Adelina Pestritu a renascut in bratele lui Speak! Dovada este ultima fotografie postata de frumoasa vedeta TV pe contul ei de Facebook, o imagine de-a dreptul senzationala, care a dat adevarate palpitatii admiratorilor.

De cand este iubita lui Speak, Adelina a inflorit, fericirea putandu-se citi pe chipul ei in ultimele doua saptamani. Totodata, generoasa din fire, fosta sotie a lui Liviu Varciu isi rasplateste fanii, de fiecare data cand are ocazia, cu fotografii pur si simplu provocatoare.

Pestritu

Asa s-a intamplat si cu poza postata de Adelina pe Facebook – in care bruneta apare intr-o pozitie de yoga, pe scaun. Iar prietenii virtuali au reactionat imediat, “ingropand-o” pe vedeta in cuvinte de lauda.

“Incet, ca se rup blugii!”, “Ce buna esti!”, “Esti printre cele mai frumoase femei”, “Tulai Doamne, faina esti!”, “Felino, nu vrei un partener pe masura ta?”, “Esti adorabila!” – au comentat fanii Adelinei.

Desi formeaza un cuplu de numai o luna si jumatate, Adelina Pestritu si Speak sunt extrem de indragostiti si deja isi fac declaratii siropoase de dragoste. De asemenea, ei profita de orice moment liber pentru a fugi din Bucuresti si de a petrece momente romantice in doi.