Showbiz, Stiri

Adelina Pestritu este curtata de antrenorul de fitness

Adelina Pestritu se spovedeste de pacate antrenorului ei de fitness

Adelina_PestrituAdelina Pestritu (26) a ajuns sa franga multe inimi, ultima atinsa fiind cea a antrenorului ei de fitness, Bogdan Pricop (32). Acesta are numai cuvinte de lauda pentru ea, de la look-ul ei pana la ce mananca vedeta.

Bo, asa cum este poreclit, este antrenorul personal al Adelinei, el avand mereu grija ca vedeta sa fie mereu in forma. Cei doi colaboreaza de aproape 2 ani de zile, de aici si chimia dintre ei starnita.

„Imi plac Adelina, Alexandra Dinu, Catrinel Menghia, Cristina Cepraga si Monica Birladeanu. Nu se abtine (n.r Adelina Pestritu) de la mancare si de la dulciuri, noroc ca inca o ajuta metabolismul si nu se ingrasa.”, a spus Bo.

Pe de alta parte Adelina se simte la fel de norocoasa in ceea ce priveste metabolismul ei, mai ales ca mananca aproape orice ce isi doreste.

„Mananc cam tot ce-mi poftesţe inima, dulciuri, ciocolata, dar pana la ora 18.00. Dupa aceea, consum doar apa plata. Bo ma mai cearta cand ii spun pacatele mele culinare, dar asta e, cred ca am arderile foarte bune si din acest motiv nu ma ingras. Ar trebui sa merg mai des la sala, dar nu reusesc.”, a spus Adelina..

 

blank