Showbiz, Stiri

Adelina Chivu are coşmarul lui Ellie White!

A fost nevoită să-şi înlocuiască bona cu mama!

adelina-chivu

Adelina Chivu s-a vazut nevoita sa isi concedieze bona care avea grija de cele doua fetite ale sale si a apelat in schimb la ajutorul mamei sale. Printr-un astfel de episod neplacut a trecut si Ellie White, artista concediind pana acum sase bone.

10-vdt-chivu-fete-GSP-01_9e5070bf15

Adelina Chivu are cosmarul lui Ellie White. Sotia lui Cristi Chivu si-a surprins bona, care avea grija de cele doua fetite ale sale, neindeplinindu-si sarcinile, astfel ca a decis sa o concedieze.

Pana sa gaseasca o alta bona, Adelina apeleaza la ajutorul mamei sale. Adriana Elisei a plecat din Piatra Neamt, la Bucuresti, unde locuieste in vila sotilor Chivu si are deja grija de cele doua nepoate.

10-vdt-adelina-viva_ba2e22c4a0

Printr-un astfel de moment neplacut a trecut si Ellie White. Artista a apelat la serviciile bonelor pentru a putea reincepe cariera muzicala, la trei luni de cand a nascut.

Logodnicul ei, Doru Tinca, a susprins-o, de altfel, stand in bucatarie si intinzandu-si unt pe paine, relaxata, in timp ce copilul urla in camera cealalta. Intamplarea l-a scos din minti pe Doru care a decis, alaturi de Ellie, sa o concedieze pe femeie.

 

blank