Showbiz, Stiri

Adelin Petrisor, confundat cu Mioara Roman

Reporterul TVR a amutit cand a vazut cu cine este confundat

Adelin PetrisorMare ti-e gradina Doamne! Oricine poate face confuzii, mai ales cand vine vorba de personaje asemanatoare, dar sa confunzi un barbat subtire cu o doamna plinuta, parca e cam mult.
Tocmai de o asemenea “confuzie”, a avut parte jurnalistul Delin Petrisor care a povestit pe blog intamplarea. “Nu, chiar nu sunt Mioara Roman, desi mi-ar placea sa vorbesc araba ca dansa. Raspunsul este pentru o doamna care mi-a transmis un mesaj pe contactul blogului. La subiect era trecut simplu ‘fana'”, a scris Adelin. “Din mesaj am aflat ca ma admira pentru eleganta cu care am stiut sa divortez de Petre Roman.  La final, cititoarea blogului a tinut sa-mi spuna ca doamnele sunt ‘flori scumpe, greu de avut, dar si mai greu de pastrat’. S-a si semnat: Stela Lili. Dupa ce am citit mesajul am stat vreo cateva zeci de secunde, m-am uitat in gol cu gura intredeschisa si am zis in gand: aaaaaa…”, a postat pe blog reporterul TVR. La final, Petrisor nu ezita sa-si arate nedumerirea fata de mesajul “fanei”: “P.S. Numele Mioarei Roman apare o singura data pe blog, intr-unul din sutele de posturi, ‘Ucis cu poloniu?’. Atat”.
Nascut la Buzau in 1975, Adelin Petrisor este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti de razboi din Romania. Acesta si-a inceput cariera in anul 1994, la postul de radio 2M+. In continuare, a lucrat la Tele 7 abc si TVR, apoi in perioada 1999 – 2008 la Antena 1, unde s-a afirmat prin reportajele exclusive realizate in zone de conflict. In perioada iulie 2008 – noiembrie 2009 a fost reporter special la Realitatea TV, iar din septembrie 2010 este colaborator al TVR.