Monden, Stiri

Adele lanseaza moda pentru plinute

Adele lanseaza moda pentru plinute

 

blankCantareata Adele va lansa de curand o linie vestimentara dedicata femeilor cu forme voluptoase, sub marca Burberry. Artista, care si ea se incadreaza in categoria plinuta, e incantata de idee si se implica foarte mult in procesul de creatie.

 

Potrivit presei britanice, Adele a fost aleasa de firma Burberry sa reprezinte o linie vestimentara pentru femei plinute. Cantareata de succes nu a stat pe ganduri, ba mai mult se dedica trup si suflet si participa intens la creatia modelelor de haine. Colectia este asteptata sa iasa pe podiumuri in aceasta iarna si va face deliciul multor femei din categoria “voluptos”. Nici Adele si nici reprezentantii Burberry nu au facut o declaratie oficiala in acest sens.

 

Vor sparge tiparele standard asemeni muzicii ei

 

Colectia vestimentara pentru plinute va aduce in prim-plan multe comentarii si critici deopotriva, mai ales ca standardele modei se incadreaza in tiparul 60-90-60. Astfel succesul va fi garantat, dat fiind o industrie destul de slaba in moda pentru plinute, in acest moment. Adela va reprezenta succesul Burberry, asemeni muzicii pe care o canta, foarte apreciata si iubita de astfel, si care i-a adus doua premii Grammy. Dincolo de scena muzicala, in curand fanii o vor vedea pe Adele pe podiumurile de moda.

 

blank