Adele
Showbiz

Adele, doborâtă de divort, durerea i se citeste pe față

Adele trece prin clipe teribile. Vedeta suferă din cauza divorțului. Aceasta recunoaște că se confruntă cu depresii și anxietăți.

Fericirea interpretei nu a durat mult. Adele a divorțat de Simon Konecki după doi ani de căsnicie. Aceasta ruptură a afectat-o grav.

„Mă aruncam cu capul înainte în orice putea să-mi calmeze anxietatea”, a mărturisit Adele pentru Rolling Stone.

Adele a renunțat la alcool ca să evite stări de hangxiety, provocate de mahmureala. Interpreta a călătorit mult și a căutat energii pozitive în Jamaica și Grecia. Aflată într-o perioadă grea, vedeta s-a refugiat în seriale.

„Dacă îmi pot transforma forța și corpul în acest fel, cu siguranță o pot face și cu emoțiile mele, creierul și bunăstarea mea interioară. Asta m-a ambiționat. Pur și simplu a coincis cu toată munca emoțională pe care o făceam cu mine însămi, ca o reprezentare vizuală pentru asta, practic”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Adele a slăbit enorm din cauza stresului. Aceasta a dat jos 45 de kilograme. Interpreta recunoaște că nu a avut scopul să slăbească. Se pare că vedeta nu mai poate să-și facă fața emoțiilor.