Adele
Showbiz

Adele a avut o criză de nervi în timpul unui spectacol. Artista a fost nevoită să reînceapă concertul

Adele a fost nevoită să reînceapă spectacolul live „Easy On Me”, după ce a avut parte de o criză de nervi în timpul audiției la care au participat mai multe vedete.

Adele este una dintre cele mai mari artiste din lume. Cântăreața a oferit de-a lungul timpului show-uri excepționale și pline de emoție, însă uneori lucruri nu sunt așa cum ar fi vrut ea. Recent, aceasta a avut parte de o criză de nervi care a făcut-o să reînceapă spectacolul.
Adele
Duminică seara, Adele, în vârstă de 33 de ani, a susținut un spectacol în fața mai multor celebrități la London Palladium. În timpul audiției, se pare că emoțiile au pus stăpânire pe faimoasa artistă, căci a avut nevoie să reînceapă să cânte ultima sa melodie, după ce s-a încurcat. Spectatorii nu au fost surprinși, însă destul de încântați să o vadă pe Adele cum se întoarce să ia o înghițitură de apă înainte de a continua show-ul promis. Trupa ei s-a oprit brusc și a așteptat-o pe solistă să-și revină pentru a putea continua.

Un alt moment emoționant de care Adele a avut parte în timpul show-ului a fost atunci când a fost surprinsă de apariția profesoarei ei din fost școală Chestnut Grove din Balham. Artista a răbufnit în lacrimi în fața publicului și s-a grăbit să-și îmbrățișeze mentorul, potrivit Daily Mail.

„A fost un moment cu adevărat emoționant. Adele a vorbit foarte frumos despre felul în care profesoarei ei a fost inspirația ei în adolescență. Când și-a dat seama că era de fapt în public, a adus-o imediat pe scenă și a izbucnit în lacrimi. A fost marea surpriză a nopții”, a declarat o persoană din public pentru The Sun.

Adele nu a mai cântat în Londra de aproape patru ani
Emoțiile celebrei artiste vin și din cauza faptului că aceasta nu a mai cântat acasă de aproape patru ani. Artista a mărturisit că este foarte încântată să se întoarcă pe scena din Marea Britanie, mai ales la evenimentul An Audience With, care a fost și un punct important din cariera sa.

„Am devenit foarte emoționată. Nu am fost acasă de atâta vreme și nu am mai avut un spectacol aici de atâta timp. Sunt foarte, foarte emoționată! Sunt un mare fan al „An Audience With”, a fost punctul culminant al vieții mele ori de câte ori era deschis. Sunt atât de încântată să o fac în seara asta, foarte, foarte entuziasmat”, a declarat Adele.

Adele nu a susținut niciun concert în Marea Britanie de la spectacolele ei pe stadionul Wembley din iunie 2017. Dar, ea urmează să revină anul viitor, după ce a anunțat recentcă va avea concerte live în Londra în 2022.

„Sunt atât de încântată să văd una dintre cele mai mari cântărețe din toate timpurile”, a spus Emma Thompson, care a participat împreună cu soțul Greg Wise.