Showbiz

Adela Popescu va da naştere unui băieţel

Adela Popescu a povestit pe blogul său că anul 2016 va fi foarte important pentru ea pentru că urmează să aducă pe lume un băieţel. Aceasta a povestit chiar modul în care a anunţat în familie marea veste.adela popescu

“Ne-am gândit că vom face anunţul în fel şi chip. Ni-i imaginam pe fiecare emoţionaţi, agitaţi, fericiţi. Aproape că am făcut pariuri dacă va plânge sau nu Ioana, dacă Bobo o să facă mai întâi o glumă, daca lui Coco o să-i tremure mâna pe furculiţă cu salata beouf când va afla, sau dacă unchiul Cristi se va umfla în pene de mândrie. Părinţii noştri, cărora le spusesem încă de când am aflat, deja se obişnuiseră cu apelativul «buni», «mamaie», «tataie». Bunica lui Radu deja îmi trimitea prăjituri şi supă cât «pentru doi», iar Radu răsufla uşurat că nu am pofte chinuitoare. Spre norocul lui (…) Vom fi părinţi, dragii noştri, şi ne-am dorit să împărtăşim cu voi vestea aceasta în perioada Crăciunului… ultimul «în doi»”, a povestit Adela Popescu pe blog.

Adela Popescu se află în al doilea trimestru al sarcinii şi dacă în primele trei luni a avut stări de somnolenţă, acum ea are pofte, în special pentru portocale. “Deja sunt în trimestrul doi şi mă simt perfect. În primul trimestru, deşi nu am avut stări de vomă, ameţeli, îmi era un somn de m-aş fi culcat şi pe stradă. Acum, ca prin minune, am o energie de simt că aş putea muta munţii din loc. Deşi, de când sunt însărcinată, noi trei, chiar cred că putem să facem asta. :) Radu a plecat zilele trecute în Thailanda la filmări. Înainte de asta şi-a dorit să-şi mai vadă o dată odorul. Aşadar, am mers la ecografie. Doamne! Puţa noastră e cel mai minunat lucru din câte am văzut până acum. Ne-a făcut chiar şi cu mâna. Am lăcrimat amândoi, mărturisesc”, a mai scris Adela Popescu pe blog.