Showbiz, Stiri

Adela Popescu si Radu Valcan casca ochii in New York

Adela Popescu si Radu Valcan au luat New York-ul la pas, s-au plimbat pr Fifth Avenue si Broadway, si au avut aventuri in Soho si Bronx

Adela Popescu si Radu ValcanRadu Valcan impreuna cu Adela Popescu, au petrecut o vacanta de vis in America, demna de o poveste hollywoodiana. Cei doi, daca ar fi putut, ar fi ramas acolo, insa au savurat fiecare clipa si pas facut in frumoasa America.

Adela si Radu au povestit romantica lor excursie pana in taramul fagaduintei, mai ales ca locurile vizitate au semanat cu platourile din celebrul serial „Sex an the City”.

„Am vizitat celebrele strazi Fifth Avenue, Broadway, care au farmecul lor prin felul in care arata zgarie norii, prin oamenii care umplu strazile, prin energia deosebit, cartierul Soho, partea mai europeana a New York-ului si West Village, o zona cu foarte multe restaurante cochete si oameni veniti la studio. Am fost la un restaurant din New York unde am descoperit cate ceva din lifestyle-ul din „Sex and the City” si m-a impresionat foarte tare si o cafenea construita pe o platforma, la baza podului Brooklyn, de unde se vedea superb tot Manhattan-ul. Am prins o parada a portoricanilor si tot Fifth Avenue s-a umplut de care alegorice si dansuri caracteristice.”, a povestit Adela Popescu.

„Am stat 10 zile, nu suficient de mult pe cat am fi dorit. Pe langa obiectivele turistice clasice am incercat sa luam contact si cu partea mai putin cunoscuta si anume Bronx, Brooklyn, Washington Heights, nu am ratat celebrele stradute din cartierul Soho.”, a adaugat Radu Valcan.

 

 

blank