Showbiz, Stiri, tech zone, Ultima Ora

Adela Popescu, intr-o blana rosie. Hot or Not?

Adela Popescu este o fashionista declarata. Actrita si-a creat un stil al ei, edgy, ce imprumuta elemente din minimalismului stilul sport sau dramatismul celui boho. Tinuta purtata de ea la inceputul acestui an se inscrie exact intre aceste doua directii.
Adela-Popescu--intr-o-blana-rosie--Hot-or-Not-
Anul 2015 este anul Caprei de lemn in zodiacul Chinezesc si, conform spuselor Adelei Popescu, ar fi fost bine sa purtam ceva albastru sau verde de Revelion, ca sa ne mearga bine tot anul. Ea, insa, a evocat spiritul caprei in alt mod, anume cu o blana rosie.

Ea a purtat jacheta statement peste o tinuta all black in straturi ce mixeaza mai multe texturi – piele, tricot, poliester si plasa transparenta. Cozile impletite accentueaza aerul boho sic al tinutei.

Desi in zodiacul chinezesc, 2015 este Anul Caprei albastre sau verzi de Lemn, iar pentru a avea noroc ar fi fost bine ca macar in noaptea de Revelion sa purtam “ceva albastru” sau “ceva verde”, uite ca nu m-am organizat cum trebuie si am extras si eu doar ce mi-a fost la indemana. Capra are blana? Are. Topaie? Topaie. Eu cred ca am reusit in fotografiile de mai jos sa surprind suficiente caracteristici comune cu “talismanul” anului ce vine. Si ce daca blana e rosie si nici macar lenjeria nu a fost verde, important e ce vezi tu cand te uiti in oglinda sau cand inchizi ochii“, scrie Adela Popescu pe blogul ei. Ce parere aveti de look-ul Adelei? Hot or Not?

Tinuta Adela Popescu

Tinuta Adela Popescu