Showbiz, Stiri

Adela Popescu, goală puşcă în faţa unei femei

wdxu (3)

Pentru că nu avea prea mult timp la dispozitie si a dorit să dea pielii ei o tentă arămie, Adela Popescu a optat pentru prima dată, zilele trecute, la bronzatul organic.

Adela Popescu nu a ştiut însă că trebuie să de dezbrace complet pentru ca soluţia de bronzat să-i fie pulverizată pe piele, aşa că a avut un şoc atunci când cosmeticiana a rugat-o să-şi dea lenjeria intimă jos

“Nu sunt impotriva solarului, nici a expunerii la soare, doar ca imi doream sa gasesc o modalitate mai rapida de a da un colorit frumos pielii mele. Mai ales acum cand urmeaza sa merg la Petrecerea Viva, iar tinuta mea o cere.

Zis si facut. Sun sa fac programare, iar la ora stabilita ma prezint in fata receptiei. O doamna foarte draguta ma invita intr-o camera cu lumina difuza si imi indica un cuier pe care sa imi las hainele cu care sunt imbracata. Imi spune: dezbracati-va, va rog! Desigur, ma gandeam la asta, ca doar nu-mi imaginam ca o sa ma bronzez prin tricou, doar ca m-am surprins cuprinsa de o usoara jena.

Bun. Ma dezbrac, ajung la lenjerie… doamna parca tot mai astepta ceva. Ma intreaba: cu chilotei de unica folosinta, sau fara, ca sa nu ramana urme? Ii zic fara sa ma gandesc prea mult: cu, cu!!! Imi pun plasticul acela pe mine, ma infasor intr-un prosop si pasesc intr-o alta camera, cu baie de lumina.

Nu pot sa va explic ce panica cumplita m-a apucat in momentul in care am inteles ca urmeaza sa ma arat in toata splendoarea mea in fata unei doamne straine care urma sa ma analizeze cu o pompa si un furtun in mana, timp de 5,10 minute. Caci atat dureaza procesul de bronzare.

Dau prosopul jos si urmez toate instructiunile. Da, ati auzit bine, instructiuni. Pentru ca nu poti sa stai asa de lemn Tanase, pozitiile sunt o combinatie intre Venus din Milo si Statuia Libertatii. O ciudatenie, ce sa mai… Goliciunea e ori pentru oamenii obisnuiti cu ea, ori pentru cei foarte siguri pe ei. Pana la urma a meritat din plin! Pielea are o culoare superba si deocamdata nu s-a luat pe nicio haina. Clar, o sa mai incerc! Sunt curioasa cat tine! Asadar, verdictul:

Bila alba: culoarea e naturala si arat ca dupa 3 saptamani de plaja in Caraibe.
Bila neagra: daca si dragoste faci cu lumina stinsa, atunci nu ai ce cauta la bronzarea organica”, a scris Adela pe blogul ei.