Monden, Stiri

Adela Popescu are 2 copii ?!?

Adela Popescu are 2 copii ?!?

 

blank

 Adela Popescu a declarat presei ca isi doreste sa fie mamica impreuna cu actualul iubit Radu Valcan. A povestit cum relatia pe care o are cu Radu este un frumoasa si ca se comporta deja de parca ar fi casatoriti : „[…] Ne traim viata ca si cum am fi casatoriti.” Adela a spus ca daca ar aparea o sarcina in viata ei, ar imbratisa-o si spune ca este oricand pregatita sa devina mamica. 

Au circulat zvonuri cum ca Adela ar fi insarcinata dar a subliniat ca o sarcina nu exista in acest moment: „E un lucru firesc care o sa vina la un moment dat in viata mea, dar nu in momentul asta. Nu e adevarat, nu sunt insarcinata. Daca as fi aflat ca lucrurile stau asa, as fi anuntat pe toata lumea”.

Cu siguranta toata lumea ar afla daca Adela ar fi insarcinata, insa asteptam sa ne dea ea vestea si sa ne bucuram cu totii de moment : „Ne dorim ca iubirea noastra sa se incununeze cu asta, cu o sarcina. Suntem la maturitate si pot spune ca suntem suflete pereche. Noi locuim deja impreuna de doi ani, avem impreuna doi „copii”, doi catei. In general viata noastra e ca a unor oameni casatoriti.”

 

blank