Adda
Showbiz

Adda își mai dorește un copil, dar boala Lyme o face să mai aștepte: „Aș fi inconștientă dacă aș face asta acum. E complicat”

Adda își mai dorește un copil, dar boala Lyme o face să mai aștepte. ADDA și soțul ei, Cătălin Rizea, au abordat, într-un interviu recent, problemele care apar în educația copiilor din ziua de azi. Cei doi dau vina pe părinții care nu își fac timp pentru cei mici și preferă să-i lase pradă telefoanelor, jocurilor sau televizorului și dau exemple de activități din familia lor, în care pot fi incluși copiii.

Adda își mai dorește un copil, dar boala Lyme o face să mai aștepte. ADDA și Cătălin Rizea sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună un băiat, Alexandru, în educația căruia încearcă amândoi să se implice cât de mult pot. ADDA și soțul ei au vorbit și despre copiii din ziua de astăzi și tentațiile la care sunt supuși, având în vedere accesul nelimitat la tehnologie, dar și la muzica plină de cuvinte jignitoare.

Adda

Adda își mai dorește un copil, dar boala Lyme o face să mai aștepte

ADDA și Cătălin Rizea au fost invitați în podcastul „Vorba lui Jorge’, unde au abordat și subiecte legate de educația și creșterea copiilor.

„Sunt unii care își doresc să fie artiști, să fie medici, au ceva foarte clar stabilit și luptă și merg pe drumul lor. Dar sunt mulți pierduți și vor să fie vedete’, a declarat ADDA.

Cătălin Rizea a vorbit și despre o parte din motivele care-i fac pe copii să o ia pe căi greșite și să nu mai facă diferența dintre bine și rău.

„Și nu neapărat că vor să fie vedete, dar cauza eu cred că o reprezintă părinții. Mai nou, părinții sunt foarte prinși cu job-ul lor, acordă foarte puțin timp copilului. Noi, când eram mici, părinții stăteau foarte mult cu noi acasă și ne vedeau zi de zi și ne spuneau: „Uite, asta e bine, asta nu e bine’. Era chestia aia de familie. Mai nou, părinții acum lucrează de la 8 dimineața, își lasă copilul la școală, îl iau la ora 4 sau la 6.

Mulți copii nu au bunici cu care să stea și de la care să mai poată să filtreze anumite lucruri. Părinții îl iau de la școală la 4 sau 6, când îl iau de la afterschool, îl aduc acasă sau poate chiar la birou, îl lasă pe un scaun acolo să stea pe telefon pentru că încă mai are de dat niște mailuri urgente. Și atunci copilul ăla cum să crească?

Pentru că el se uită pe telefon și nu știe exact ce înseamnă bucuria. Știe doar YouTube, știe doar anumite jocuri și la un moment dat descoperă chestiile astea care i se par cool și el crede că asta e mișto.

Eu atât de multe lucruri fac cu Alex. Nu vreau să mă dau un exemplu bun acum, că și eu greșesc față de copilul meu. Am momente special dedicate lui, atât eu cât și ADDA, inclusiv mergem să ne plimbăm cu ATV-urile. Sau mergem să jucăm fotbal împreună. (…) Îl lăsăm și la televizor și la tabletă, nu-i interzicem lucrul ăsta, dar îi propunem și o altă activitate pe care ar putea dă o facă cu noi, să ieșim afară. Crede-mă că nici noi nu avem timp. Suntem prinși până peste cap, dar este un moment în care zic „gata! Stop. Două ore de acum înainte sunt ale lui’, a povestit Cătălin Rizea.

Adda, noi declarații despre boala Lyme

ADDA și Cătălin au dezvăluit că fiul lor își mai dorește un frățior sau o surioară. Și ei vor să devină din nou părinți, dar cântăreața suferă de boala Lyme, după cum se știe și urmează un tratament agresiv.

„Și noi ne dorim la fel de mult, dar mai așteptăm puțin’, a spus Cătălin Rizea.

„Aș fi inconștientă dacă aș face asta acum. Bine, sunt studii făcute că persoanele care fac Moldamin nu mai transmit fătului Borrelia, dar e complicat. Dacă s-ar întâmpla, asta e. Nu-i niciun pericol, dar am fi inconștienți să facem acum pasul ăsta’, a spus și Adda.

„Mai așteptați un an, cel puțin’, a întrebat Jorge, gazda podcastului, iar Adda a răspuns că: „Da.’

blank