Adda
Showbiz

Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața

După câțiva ani în care s-a plimbat de la un medic la altul și a fost nevoită să urmeze un tratament riguros pentru a-și trata bolile cu care a fost diagnosticată, Adda și-a îndeplinit un vis: și-a cumpărat mașina visurilor ei. Cântăreața a făcut anunțul pe rețelele sociale, iar reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Extrem de fericită, Adda a făcut publică o fotografie în care apare la volanul mașinii pe care și-a achiziționat-o de curând.

Adda

„Mi-am cumpărat a doua mașină a visurilor mele. Că de prima, aia cea mai preferată, momentan nu am buget, deși stau bine pe rinichi. Tre’ să-i pun nume și să-i promit că în ea nu voi arunca coji de banane și sticle de apă! O ador și o iubesc și o ador și o iubesc și am muncit pentru ea de m-am cocoșat! Sunt fericită!”, a scris ea în dreptul fotografiei, iar comentariile nu au întârziat să apară.

„Bravo, să o stăpânești sănătoasă!”, „Felicitări, drumuri bune!”, „Să o folosești sănătoasă”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani.

De asemenea, unul dintre prietenii ei nu a ezitat să reacționeze: „Să vezi acum ce hate îți iei. Mai ai și Burberry pe tine!”, a scris el, iar Adda a reacționat: „Da, o geacă pe care am luat-o după două ore petrecute în magazin, că nu știam dacă să o cumpăr sau nu. A insistat Cătă că merit, că bla bla. Eu bag bani în muzică, clipuri, scule de studio, dar uneori mai merităm să ne bucurăm și de superficial”.

Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme

În urmă cu câteva luni, cântăreața a povestit pentru csid.ro cum a debutat afecțiunea. „Totul a început brusc și furtunos. O reacție alergică gravă, erupții pe tot corpul, edeme, stări de rău, confuzie, dureri renale. Asta s-a întâmplat în 20 octombrie 202o și, de atunci, timp de doi ani și câteva luni, am erupt zilnic. Din octombrie 2020, nu mai știu cum e să fii un om normal. Simptomele s-au tot adăugat: erupții, edeme, răgușeală, diaree, dureri migratoare în tot corpul, atacuri de panică, migrene îngrozitoare însoțite de vomă sau greață, slăbiciune, oboseală cronică, dureri groaznice de oase, amețeală, insomnii, palpitații și oscilații mari de puls: de exemplu, de la 40 sărea la 120 în câteva secunde când stăteam jos și nu făceam efort, ganglioni inflamați, vedere în ceață, vedere periferică redusă, momente în care nu știam unde sunt, cine sunt. Uitam lucruri, articulam greu cuvintele, tinitus permanent. Era imposibil să mă concentrez la ceva, simțeam că îmi plesnește capul dacă încercam să fac un lego sau un puzzle cu copilul. Dar mă chinuiam să fac, simțeam că trebuie să-mi antrenez creierul, simțeam că mă atrofiez. Nu îmi simțeam fața, piciorul, mâna. Mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj. Scăpam obiecte din mână. (…) Nu puteam face deloc efort. Dacă ridicam obiecte mai grele de două-trei kg, îmi tremurau vizibil mușchii”, a povestit Adda pentru sursa citată, despre calvarul prin care a trecut.

blank