Cultura, Stiri

Ada Condeescu, printre ultimele actriţe care au jucat cu Sergiu Nicolaescu

Actriţa a fost şi partenera lui Franco Nero, în altă peliculă

dsc-2787

O puteţi vedea pe actriţa Ada Condeescu pe marile ecrane în filmul suprarealist al regizorului Bogdan Mustaţă, ”Lupu”.

ada

După ”Eu când vreau să fluier, fluier” (2010) şi ”Loverboy” (2011) acum a urmat ”Lupu”, pentru Ada Condeescu. Rolul Clarei este unul: “puternic, complicat, cu multe nuanţe, misterios, care reuşea să transforme lumea din jur prin simpla prezenţă. Cine nu şi-ar dori să joace asta?”, spune Ada. Ce a ieşit? “Un film românesc care vizual este superb… curajos, foarte personal, care va rămâne în mintea publicului cu siguranţă”, crede tânăra actriţă

clara-batranul

“Lupul” este ultimul film în care a apărut regretatul Sergiu Nicolaescu, alături de Ada Condeescu. “M-am bucurat să lucrez aproape de Sergiu Nicolaescu. Am avut ocazia să admir un om care, indiferent de experienţa pe care o avea, avea răbdare să aştepte scena, explicaţiile date de regizor”.

Pentru Ada se mai pregăteşte un eveniment, lansarea în România a filmului “Love Island” unde a jucat alături de Franco Nero.

lupu-559493l

“Nu pot da prea multe detalii, însă pot spune că este un personaj foarte diferit faţă de ce am jucat până acum şi povestea este foarte frumoasă. Regizoarea Jasmila Zbanic este câştigătoare a Ursului de Aur şi a fost în juriu anul acesta la Shooting Stars. Surpriza cea mai mare a fost când am aflat că joc alături de Franco Nero”.