Politic, Stiri

Acuzată de atitudine “dupliciatră”, Elena Udrea se apără

Deputatul Elena Udrea spune că “nimeni din conducerea PDL” nu i-a spus ce i “se reproşează”.

Elena UdreaDeputatul afirmă că ar fi preferat să fie contactată de cineva din conducerea PDL pentru a avea o discuţie oficială şi lămuritoare despre aşa-zisa ei poziţie “duplictară” în partid, însă nimeni nu a făcut acest gest, s-a plâns Elena Udrea.

“Deocamdată nu m-a căutat nimeni şi nici nu mi-a spus nimeni, de fapt, ce mi se reproşează”, a declarat Elena Udrea, adăugând că, în opinia sa, “sunt unii în conducere astăzi care încearcă să acopere lipsa de rezultate a PDL dând vina pe alţii pentru ce se întâmplă cu partidul”. “Văd că îi preocupă mai mult Elena Udrea decât să critice Guvernul Ponta”, a declarat Elena Udrea.

Întrebată în ce condiţii ar pleca din PDL către o altă formaţiune politică, ea a răspuns sec: “Nu aş pleca din PDL”.

Supărarea democrat-liberalei vine după declaraţia lui Vasile Blaga, care a afirmat că se vor tranşa relativ rapid în partid lucrurile în privinţa acelor colegi care au o poziţie politică duplicitară, subiectul urmând să fie discutat şi la Colegiul Director care se va desfăşura în această lună la Baia Mare.

“Eu cred că nu poţi fi un membru fidel al PDL contribuind la construcţia unui alt partid. Şi, până la urmă, lucrurile le vom clarifica destul de repede. Vom avea şi un Colegiu Director la Baia Mare. Cine este în PDL va trebui să muncească pentru ca acest partid să-şi atingă obiectivele”, a subliniat, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, Vasile Blaga, rugat să comenteze afirmaţiile vicepreşedintelui democrat-liberal Cezar Preda potrivit cărora Elena Udrea ar trebui să renunţe la poziţia duplicitară şi să aleagă dacă vrea să rămână în PDL sau să meargă la Mişcarea Populară.

Săptămâna trecută vicepreşedintele PDL Cezar Preda a acuzat-o pe Elena Udrea de duplicitate şi i-a cerut să se decidă repede dacă rămâne în PDL sau pleacă la Mişcarea Populară.