Featured, Showbiz

Acum e o divă, dar mai ştii cum arăta Andreea Bănică înainte?!

Andreea Bănică reprezintă un nume în showbiz-ul românesc și este o adevărată divă acum. Lucrurile nu au stat însă aşa de la început. Andreea s-a luptat pentru a ajunge unde este şi a făcut multe sacrificii. Înainte să devină foarte cunoscută, era dornica sa fie in atenția publicului şi apărea mult mai sexy pe scenă.

Andreea Bănică a făcut parte din trupa Exotic, prima trupă de fete din România, alături de Claudia Pătraşcanu şi Iulia Chelaru. Prima lor piesă lansată a înregistrat un succes uriaş, au lansat 2 albume intitulate „Sexxy” şi „Pasional”. Trupa nu a rezistat decât 2 ani de zile, după aceea fiecare urmându-şi propriul drum.

Andreea Bănică, poza bombă din trecut. Galerie foto

În anul 2000, Andreea Banica a făcut echipă cu Cristina Rus şi astfel au format trupa Blondy. Au cântat în această formulă vreme de 4 ani, au lansat 4 albume şi au câştigat premiul pentru cea mai bună trupă dance oferit de Radio România Actualităţi în anul 2003. Un an mai târziu, Cristina Rus a părăsit formula Blondy iar Andreea Bănică continuat cariera solo sub această titulatură.

blank