Showbiz, Stiri

Actuala iubită a lui Ştefan Bănică râvnea la un alt actor român celebru

Povestea de dragoste dintre Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr, îndelung discutată în acest moment, se pare că are un început cel puţin la fel de neaşteptat.

Concret, atunci când cântăreaţa l-a întâlnit pe artist, nu în braţele lui visa să stea, ci, culmea, în cele ale unui bun prieten de-al lui Bănică, scrie ziarul ring.ro.

lavinia_parva_04680400Surse din preajma Laviniei au povestit că, atunci când a primit propunerea de a participa la emisiunea „Dansez pentru tine”, interpreta mai că nu a sărit în sus de bucurie. Şi acest lucru nu s-a datorat nici onorariului generos oferit de producători pentru fiecare ediţie în parte, nici faptului că apariţia la ProTV o aducea din nou în prim-plan într-o perioadă în care nu era deloc pe val, ci faptului că i s-a spus că printre vedetele care urmau să danseze în acelaşi sezon cu ea se afla şi actorul Florin Piersc jr.

De altfel, Lavinia chiar a declarat, la vremea respectivă, că a acceptat să participe la respectivul show de televiziune pentru că i s-a spus că va fi şi Piersic jr. Declaraţia a fost considerată o glumă, dar era purul adevăr.

Spre surprinderea cântăreţei, chiar dacă ea a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă pentru a-i atrage atenţia, actorul nu i-a căzut în mreje, ci a tratat-o ca pe… un copil simpatic.

 

 

blank