International, Stiri

Actriţa Kaley Cuoco, “TOPLESS” pe Instagram

Furtul fotografiilor nud ale unor vedete internaţionale şi postarea acestora pe Internet a iscat un adevărat scandal. Cu toate acestea, în mod uluitor, unele dintre victime au încercat să facă haz de necaz.

topless_02_522c9e6bbf

Kaley Cuoco, actriţa din serialul “Teoria Bing Bang”, a vrut să facă o glumă pe seama furtului de fotografii cu vedete în ipostaze intime, postând, la rândul ei, o imagine, pe Instagram, în care ar apărea topless la plajă, alături de soţul ei care ar fi complet dezbrăcat.

Kaley a blurat nişte fotografii în care apare alături de soţul ei la plajă, sugerând astfel că ea este fără sutien , iar el fără slip. Gluma nu a fost însă gustată nici măcar de fanii actriţei, care susţin că furtul unor imagini intime nu este un subiect de glumă.

FBI a deschis o anchetă în cazul fotografiilor nud cu Jennifer Lawrence, care au apărut zilele trecute pe Internet. Investigatorii încearcă să-i dea de urmă hackerului care se află în spatele acestei infracţiuni ale cărei ţinte sunt peste 100 de vedete, printre care şi Kate Upton, Kirsten Dunst sau Kim Kardashian.

Avocaţii tuturor vedetelor implicate fără voia lor în acest scandal au declarat la unison că faptele hackerului reprezintă o “gravă încălcare a intimităţii”.