La scurt timp după ce a făcut public calvarul prin care a trecut timp de câteva luni după ce a fost diagnosticată cu COVID-19, actrița Alyssa Milano a explicat că se confruntă cu o problemă rară din cauza acestei boli: căderea părului.

Actrița Alyssa Milano în vârstă de 47 de ani, le-a arătat fanilor săi, printr-un mesaj video postat pe rețelele sociale, că pierde foarte mult păr doar printr-o simplă pieptănare, potrivit news.com.au.

Potrivit unui sondaj realizat online pe 1.500 de persoane care s-au vindecat de COVID-19, un sfert dintre acestea au declarat că se confruntă cu căderea părului.

Câteva zeci dintre respondenți au explicat că se confruntă cu o cădere severă a părului.

Astfel, Alyssa Milano a ținut să se filmeze în timp ce își periază părul. Într-un minut, în peria sa s-a adunat o cantitate importantă de păr.

„Purtați nenorocita aia de mască!”
După ce și-a periat părul, actrița a ținut să le explice fanilor săi că acesta este unul din efectele COVID-19 și a făcut apel la oameni să poarte mască de protecție.

„Un periaj. Așa cade părul meu de la COVID-19. Purtați nenorocita aia de mască!”, a spus Alyssa Milano în videoclipul postat pe Twitter și Instagram.

Vedeta și-a făcut publică lupta cu virusul pentru prima dată săptămâna trecută, postând o fotografie în care avea o mască de oxigen. În respectiva postare, ea a explicat simptomele pe care le-a avut în perioada în care a fost infectată cu virusul care a ucis peste 700.000 de oameni la nivel mondial până în prezent.

„M-am simțit ca și cum un elefant ar fi stat pe pieptul meu. Nu puteam să respir. Nu puteam să mănânc. Am pierdut patru kilograme în două săptămâni. Eram confuză. Am avut febră. Iar durerile de cap erau oribile”, a scris Milano pe Twitter.

Actrița este cunoscută pentru roluri din producții precum „Melrose Place” și „Charmed – Vrăjitoarele magice”.