Cultura, Stiri

Actorul Şerban Pavlu se face taximetrist…

În iunie încep filmările la un nou serial de ficţiune realizat în România

 Serban Pavlu

În luna iunie încep filmările pentru un nou serial original HBO Europe, produs în România. Șerban Pavlu este actorul care va interpreta rolul principal în noua producție HBO care se va numi “Umbre”.

Umbre este cel de-al treilea serial original produs de HBO Europe în întregime în România. Producția are la bază un format australian, iar scenariul a fost adaptat de Bogdan Mirică.

Filmările pentru serialul Umbre se vor desfășura pe perioada verii iar premiera este programată pentru începutul anului viitor.

Serialul “Umbre” este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani și ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

Serialul Umbre va fi regizat de Igor Cobileanski, excepție fac două episoade, regizate de Bogdan Mirică. Igor Cobileanski este câștigătorul premiului GOPO 2014 pentru cel mai bun debut, pentru lungmetrajul La limita de jos a cerului.

Actor de film și teatru, Șerban Pavlu este cunoscut publicului din România în special prin rolurile din filmele Nunta Mută, Ursul, Toată lumea din familia noastră, Câinele Japonez sau Roxanne. Actorul a câștigat in 2013 premiul Gopo pentru Cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din filmul regizat de Radu Jude, Toată lumea din familia noastră.

Noua producție HBO Europe este o adaptare a unui format australian, Small Time Gangster, creat de Boilermaker Burberry PTY Ltd și distribuit de DRG. Din partea HBO Europe, producători executivi sunt Antony Root și Wayne Henry, iar din partea HBO România, Carmen Harabagiu este producător executiv, iar Aurelian Nica este producător. Compania de producţie este Multimedia Est, iar producător este Dragoș Vîlcu.


loading...