Actorul Robert Downey Jr. trece printr-o adevărată dramă, deoarece tatăl său, Robert Downey Sr., a murit în urma unei îndelungate lupte cu maladia Parkinson.

Actorul Robert Downey Jr. se află în doliu, deoarece tatăl său, Robert Downey Sr, a murit pe 6 iulie 2021, la vârsta de 85 de ani, din cauza unei îndelungate suferințe cauzate de boala Parkinson. Robert Downey Jr. laureat al premiului Oscar pentru interpretarea lui Charlie Chaplin într-o peliculă biografică, a postat pe INStagram un mesaj emoționant în memoria tatălui său.

„Noaptea trecută, tata s-a stins în liniște, în timp ce dormea, după ani în care s-a luptat cu suferințele cauzate de boala Parkinson. A fost un adevărat creator, un regizor absolut minunat, care în ciuda dificultăților și-a păstrat optimismul pe toată perioada bolii. Potrivit calculelor mamei mele vitrege, au fost căsătoriți vreme de aproximativ 2000 de ani.” a declarat cu emoție actorul.

Robert Downey Jr. a transmis un mesaj și mamei sale vitrege, în care îi transmite condoleanțe pentru moartea soțului ei.

„Rosemary Rogers-Downey, ești o sfântă iar gândurile și rugăciunile noastre sunt cu tine”, a mai adăugat actorul.

Robert Downey Senior a fost la rândul său un actor și un regizor extrem de apreciat în cetatea filmului de la Hollywood. El a apărut în filme de succes cum ar fi „Booie Nights”, „Viaţă şi moarte în L.A” , sau „Magnolia”. Downey Senior a regizat și producții cinematografice cum ar fi „Putney Swope” și „Greaser’s Palace.”, relatează CNN.