Cultura, Showbiz, Stiri

Actorul Marius Manole a leşinat pe scenă, în timpul unui spectacol

Dacă n-a fost Bianca Slav sau Anda Adam, ştirea a trecut neobservată

marius_88362200_42860700

Marius Manole a leşinat pe scenă în timpul spectacolului „Crimă şi pedeapsă”, în timp ce interpreta rolul lui Raskolnikov. Actorul a fost transportat miercuri seară de urgenţă la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Acum, el este în afara oricărui pericol.

P0015
Marius Manole, în timpul spectacolului „Crimă şi pedeapsă”, de la Bulandra

Actorul Doru Ana a scris pe o reţea de socializare că probabil acest eveniment a avut loc din cauza efortului pe care îl depune tânărul actor. Marius Manole este unul dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului. Acesta a reuşit performanţa să joace chiar şi trei spectacole pe zi.

Doru Ana
Doru Ana

Iată mesajul postat pe Facebook de către actorul Doru Ana:

„Aseară, în plin spectacol, cu Crimă şi Pedeapsă, la Bulandra, lui Marius Manole i s-a făcut rău şi a trebuit să fie chemată Salvarea!… Probabil că efortul pe care îl face acest tânăr şi minunat actor, destrămându-şi întreaga fiinţă la fiecare spectacol pe care îl joacă, să-şi fi spus cuvântul!!!… Credeţi că vreun post de ştiri a informat publicul despre acest eveniment dramatic?… Aş!!!… Dacă nu şi-a rupt vreo unghie Codruţa sau nu i-a plesnit vreun elastic de chiloţi Biancăi, nu e vorba de niciun eveniment demn de a fi consemnat!!!… Poate doar de făcut mişto prin tot felul de fiţuici… Hai, intelectualilor, treceţi la treabă!!!”.

 

 

 

blank