Horațiu Mălăele (68 de ani) nu mai ține cont de nicio regulă după ce s-a vindecat de temutul SARS-COV2, fiind surprind într-un spațiu aglomerat în timp ce ignoră măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei.

Marele actor a fost infectat cu noul tip de coronavirus la finalul lunii septembrie, reușind să treacă cu bine peste boală. În prezent, artistul este sănătos tun, după cum se poate observa dintr-o filmare surprinsă de paparazzi în spațiul public.

Mai exact, Horațiu Mălăele a fost văzut într-o piață din Capitală în timp ce făcea mici cumpărături, în perioada aceasta renunțând la masca de protecție pentru a gusta pe îndelete din fructele proaspete de la tarabă.
Horațiu Mălăele
Horațiu Mălăele ignoră regulile după vindecarea de coronavirus. Cum a fost surprins
Și acesta nu este singurul gest surprinzător la care „apelează” actorul Teatrului Național din București, ci și faptul că mănâncă fructe fără a le spăla. Se pare că Horațiu Mălăele nu se mai teme de virusul din China, mai ales că deja a avut boala în urmă cu câteva luni.

Actorul este extrem de pretențios când vine vorba de fructele pe care le pune pe masă și gustă de la mai multe vânzătoare înainte de a se hotărî ce soi de struguri să cumpere. Nehotărât și atent la ceea ce cumpără, în cele din urmă achiziționează mult iubiții struguri de la prima tarabă.

Horațiu Mălăele nu se oprește aici cu făcutul pieței și intră într-o cramă din apropiere de unde iese cu o sticlă de vin de calitate. Înainte de a se îndrepta spre mașină vedeta mai dă o raită prin piața aglomerată, de unde pleacă și cu o pungă cu mere.

Toate aceste mici situații în care este văzut regizorul ne trimit cu gândul la faptul că nu mai ține cont așa mult de regulile impuse de autorități de când a trecut cu bine peste boală. Vedeta și-a reluat cursul normal al vieții, fiind într-o formă fizică foarte bună.

Horațiu Mălăele, infectat cu COVID-19 înainte de a urca pe scenă
„Ediția care îi este dedicată artistului se va desfășura în compania mesajelor și cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public. Virusul nu alege – recent, actorul și regizorul Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu COVID-19.

În aceste condiții, spectatorii care îl așteptau la Iași sunt rugați să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă și film, în compania invitaților din program”, anunțau organizatorii evenimentului Serile Filmului Românesc de la Iași despre infectarea lui Horațiu Mălăele cu coronavirus.

Actorul urma să urce la vremea respectivă pe scenă cu piesa de teatru „Sunt un orb”, spectacolul fiind reprogramat pentru o altă dată. Artistul nu s-a izolat acasă, ci a mers direct la spital, unde a stat internat o perioadă la Matei Balș din București.