Actorul din Harry Potter, Tom Felton, s-a prăbușit în timpul unui meci de golf, desfășurat în Wisconsin. Acesta a fost tranportat la un spital din zonă.

Actorul Tom Felton, în vârstă de 34 de ani, care a interpretat personajul lui Draco Malfoy, în celebra serie Harry Potter a leșinat în timpul unui meci de golf desfășurat în Wisconsin.

Felron, care miercuri a împlinit 34 de ani, a suferit un „incident medical” și a fost trimis la „spitalul local pentru tratament”, a confirmat mass-media locală din USA.

Imaginile surprinse arată cum actorul se află pe o targă în timp ce medicii îl duc către o ambulanță.

Domnul Felton este bine cunoscut pentru rolul nemesisului lui Harry Potter, Draco Malfoy.

„În Ryder Cup Celebrity Match de astăzi, actorul și muzicianul Tom Felton a experimentat un incident medical pe parcurs în timp ce participa pentru Europa”, a declarat joi PGA of America.

„A fost transportat la un spital local pentru tratament. Nu sunt disponibile alte detalii.”, relatează BBC.

Actorul Daniel Craig a fost decorat onorific de Marina Regală britanică, asemenea personajului său James Bond

Actorul Daniel Craig trăiește o viață ca-n filme, mai exact asemenea celebrului personaj James Bond, pe care l-a și interpretat cu mare succes pe marile ecrane.

Daniel Craig a fost decorat cu gradul onorific de comandor de către Marina Regală britanică, același titlu important primit și de personajul James Bond.

Actorul s-a fotografiat în uniforma cu însemnele gradului, alături de Primul Lord al Mărilor, amiralul comandant al marinei regale.

„Este un privilegiu şi o onoare să primesc acest grad”, a declarat Craig, care va acţiona, în viitor, ca ambasador neoficial al forţelor navale.

Ultimul film în care Daniel Craig joacă rolul agentului 007, „No time to die”, are premiera peste câteva zile, după 18 luni de amânări din cauza pandemiei. Armata britanică a pus la dispoziţie baze militare şi personal pentru realizarea filmului, relatează Observator.news.