Showbiz, Stiri

Acesta este motivul pentru care Andreea Mantea plânge mereu!

Fosta “Burlăciţă” Andreea Mantea este o femeie pe cât de frumoasă, pe atât de sensibiă. De fiecare dată când se află într-un impas sau într-o situaţie emoţionantă, bruneta nu se poate abţine şi începe să plângă.

636x640_mantea-plange

Andreea Mantea a vorbit cu inima deschisă despre viaţa ei, în cadrul emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars. Chiar dacă foarte multe femei din România şi-ar dori să fie, cel puţin o zi, în pielea Andreei Mantea, bruneta a mărturist că este destul de modestă cu propria persoană şi că şi-ar dori să schimbe foarte multe lucruri la ea, în special, sensibilitatea de care dă dovadă în anumite situaţii.

“Bunica m-a învăţat să fiu aşa cum sunt. Este un lucru care nu îmi place la mine, faptul că sunt prea sensibilă. Iert prea uşor, nu pot să nu iert. Cred că orice suflet care este foarte bun, din cauza faptului că îndură foarte multe, la un moment dat zice “Stop” şi nu mai poate să mai ducă. Aş vrea ca atunci când trec pe stradă şi când văd un câine care abia se ţine pe picioare, să nu mai plâng, să nu mă mai opresc din drumul meu. Să nu mă mai doară atunci când văd o bătrână cu o punguţă de 1 leu transparentă, în care se poate vedea că are doar o pâine. Sunt lucruri care nu te lasă să trăieşti, nu te lasă să respiri, te doboară la un moment dat”, a mărturisit bruneta.