Showbiz, Stiri

În această vară, vedetele Antenei Stars strigă: “Toate fiţele sus!” la Palma de Mallorca

Vedetele Antenei Stars au filmat week-end-ul trecut pe un yacht de la Marea Neagră un promo spectaculos din noua campanie de vară Antena Stars – “Toate fiţele sus!”. Premiul campaniei constă într-o vacanţă de mare fiţă la Palma de Mallorca, Spania.

in-aceasta-vara-vedetele-antenei-stars-striga-toate-fitele-sus-la-palma-de-mallorca-18487092

Adriana Bahmuţeanu, Rocsana Marcu, Răzvan Botezatu, Maria Simion, Andra Trandaş, Laura Micoschi, Natalia Mateuţ, Zoia Costea, Renata, Denisa Biţă şi Raluca Dumitru n¬-au avut deloc fiţele binecunoscute ale vedetelor, dimpotrivă s-au distrat şi s-au simţit excelent în ciuda unei zile caniculare de vară.

Adriana Bahmuţeanu, vedeta emisiunii Necenzurat”, de la Antena Stars, a fost preţ de câteva zeci de minute căpitanul velierului, iar Renata şi Denisa, asistentele ei, s-au transformat în secunzi de nădejde. Spre bucuria lui Max şi Eduard, Adriana s-a descurcat de minune la timonă: “E pentru prima dată când băieţii mei se plimbă cu un yacht şi mă bucur că eu am fost cea care i-a condus pe mare. Max şi Eduard au fost încântaţi, mi-au spus că vor să devină căpitani”.

Răzvan Botezatu şi Rocsana Marcu, gazdele celui mai non-conformist matinal, “Star Matinal”, au recompus, pe yachtul din Mangalia, scena din “Titanic”. “Pot spune că am avut lumea la picioare, chiar dacă în practică am intrat la apă, cu tot cu telefon”, spune amuzat Bote, iar Rocsana îl completează: “Super distracţie, super colegi, super baie a făcut Bote în apa mării! Am simţit că îi era prea cald şi l-am ajutat să se răcorească puţin”. La rândul ei, Raluca Dumitru, colega lor de platou, le arăta celor de faţă secretele unui blonz perfect.

Şi Maria Simion a avut parte de o “wonder duminică “(Maria prezintă, în fiecare sâmbătă, de la 12.00, emisiunea “Wonderlife”) la fimări. “În port am găsit ancorat un yacht care se numea Maria S. Colegii au glumit cu mine şi au spus că este al meu, dar că îl ţin secret, ca să nu-i invit la plimbare pe Marea Neagră”.

Andra Trandaş, Laura Micoschi şi Zoia Costea s-au transformat în cele mai frumoase şi senzuale sirene ale mării. “Avem o ştire de ultimă oră pentru telespectatori: Antena Stars îi trimite într-o vacanţă de super fiţă: la Palma de Mallorca. Tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi emisiunile şi ştirile Antenei Stars. Reporterii noştri vor fi peste tot pe litoral şi nicio mişcare de-a vedetelor nu le va scăpa”. “Homar, fructe de mare, scoici, cocktail-luri, mâncăruri de mare… fiţă. Cu un asemenea meniu mi-am întâmpinat colegii pe vas”, declară frumoasa Natalia Mateuţ, care a interpretat pentru filmările campaniei Antena Stars, rolul unui autentic Chef.

Campania “Toate fiţele sus!” al cărei premiu este o vacanţă de mare fiţă la Palma de Mallorca continuă la Antena Stars. Pentru a intra în concurs, telespectatorii trebuie să-şi încarce pozele selfie realizate în vacanţă pe site-ul Antenei Stars (http://antenastars.ro). Fotografia cu cele mai multe voturi câştigă o vacanţă de opt zile într-unul dintre cele mai cool locuri din lume: Palma de Mallorca.

blank