O femeie care susține că este sora vitregă a lui Elon Musk a luat legătura cu tatăl acestuia și i-a cerut să facă testul de paternitate.

Riette Nel o frumoasă femeie de 46 de ani care locuiește în provincia canadiană British Columbia, dar s-a născut în Africa de Sud, pe 8 august 1975. În certificatul de naștere este trecut doar numele mamei sale, Riana van Deventer, iar când a crescut, aceasta i-a spus că tatăl ei este un bărbat pe nume Rene, însă pe patul de moarte ea și-a chemat fiul, Gerrit, și i-a mărturisit că tatăl biologic al Riettei este Errol Musk, după cum scrie Daily Mail. Astfel, ea crede acum că este sora lui Elon Musk.

Riana a murit de cancer, în 2019, dar fiica ei umblă acum în căutarea adevărului. Dacă la început, Elon Musk – foto – părea că-și dorește să facă testul de paternitate, ulterior el nu i-a mai răspuns Riettei la mesaje. Totuşi, ea susţine că acesta i-ar fi scris într-un mesaj: “Ești foarte frumoasă! Ai trăsături asemănătoare cu ale familiei noastre”.
Femeie
Tatăl lui Elon Musk o contrazice pe femeie, deşi recunoaşte că a primit o fotografie de la Riette. “I-am spus că nu există nicio posibilitate ca ea să fie fiica mea. Pentru a fi amabil i-am răspuns că voi lua în considerare un test ADN. (…) Mi-a trimis o poză cu mama ei. Nu am văzut-o în viața mea”, a declarat Elon Musk pentru Daily Mail.