Social, Stiri

ACCIDENT TERIBIL: Un autocar cu 11 persoane A LUAT FOC în Cluj

Un autocar în care se aflau 11 persoane a luat foc, luni, în judeţul Cluj, pe DN 1, între localităţile Vâlcele şi Mărtineşti, pasagerii reuşind să se salveze la timp, însă autocarul a fost distrus aproape în totalitate până la sosirea pompierilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

acc09877666_70199000_45466400

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, autocarul făcea o cursă regulată de transport persoane în momentul în care a luat foc.

“Autocarul în care se aflau zece pasageri şi şoferul se deplasa dinspre Mărtineşti spre Vâlcele. Nimeni nu a fost rănit, oamenii au reuşit să coboare înainte ca autocarul să fie cuprins de flăcări, deocamdată se fac cercetări pentru a se stabili din ce cauză a izbucnit focul”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Carmen Jucan.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat pentru MEDIAFAX că la locul incendiului s-a deplasat o autospecială de stingere incendii de la Detaşamentul de Pompieri Turda, care a ajuns la locul intervenţiei în aproximativ zece minute de la apelul făcut la 112.