Stiri, Ultima Ora

Accident groaznic în Bucureşti!

Un mort şi patru răniţi, după ce o ambulanţă a fost lovită

accident

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte 4 persoane au fost rănite în urma unui grav accident rutier petrecut în această dimineaţă în Capitală. Un taximetrist a intrat cu maşina într-o ambulanţă SMURD, aflată în misiune. Deşi avea semnalele luminoase şi acustice pornite, taximetristul nu i-a dat prioritate şi a lovit salvarea frontal.

Accidentul a avut loc la intersecţia dintre Calea Floreasca şi Bulevardul Mircea Eliade. În urma impactului, ambulanţa SMURD a fost proiectată într-o florărie dintr-un colţ al intersecţiei, iar taximetristul a intrat într-un copac. Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spital. Clientul care se afla în taxi a decedat între timp. Ceilalţi răniţi, unul din taxi şi ceilalţi membrii ai echipajului de salvare, se află acum înafara oricărui pericol.

„Din primele informaţii, se pare că un autoturism de intervenţie ce aparţine SMURD a pătruns în intersecţie cu semnale luminoase şi acustice puse în funcţiune, moment în care a intrat în coliziune cu un taxi ce se deplasa dinspre bulevardul Mircea Eliade”, a spus Andrei Codău, purtător de cuvânt Brigada Rutieră.

Martorii spun că ambulanţa SMURD avea viteză destul de mare, de aproximativ 80 km pe oră. „Şoferul de taxi era pe spate cu capul ieşit prin geamul din dreapta şoferului. Pasagerul din spate era într-o stare foarte gravă”.

În urma accidentului autovehiculele implicate au fost grav avariate. Oamenii legii vor deschide o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine ste vinovat pentru producerea acestui grav accident.

 

 

 

blank