Social, Stiri

Accident foarte grav în Constanţa: A murit un profesor universitar, alte patru victime sunt încarcerate

Patru ambulanţe şi Descarcerarea au fost solicitate să intervină între Constanţa şi Valu lui Traian, unde a avut loc un grav accident rutier. Din primele informaţii se pare că o persoană a murit, iar alte patru au fost încarcerate, scrie Cuget Liber.

img5916-1410354735_17397300

UPDATE 2: Una dintre victimele accidentului rutier produs în urmă cu puţin timp la ieşire din Constanţa este un cunoscut producător TV, Pocinoc Tatiana Laura. Aceasta este producător la Prima TV şi profesor la Universitatea de Arte “George Enescu” Iasi.

UPDATE: Profesorul universitar Michael Beck Hamlescher, cel care a decedat în această după-amiază, în accidentul rutier petrecut la ieşire din municipiul Constanţa spre Valu lui Traian, ar fi provocat accidentul, arată primele cercetări la faţa locului. Michael Beck s-a născut în localitatea Gârbova, din judeţul Sibiu, iar în 1975 a emigrat în Republica Federală Germania, unde a urmat două specializări: clarinet şi dirijor, la Universitatea de Muzică din Koln. De-a lungul timpului a fost dirijor a numeroase orchestre din Germania, cu care a concertat în Europa, Canada şi SUA.După 1989 profesorul universitar s-a întors în România, unde, pe lângă proiectele muzicale s-a implicat şi în acţiuni umanitare. Din 2009 colaborează cu Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi, a cărei orchestră o dirijează.Acesta este, de asemenea, producător al unor emisiuni la Telemoldova şi la Prima TV, după cum arată legitimaţiile găsite de poliţişti în maşina bărbatului. Profesorul Michael Beck Hamlescher era supranumit „dirijorul viselor”, căci în decursul a peste 30 de ani de carieră a organizat aproape 400 de concerte de binefacere.

Accident grav la Constanţa. În urma accidentului o persoană a murit iar alte patru au fost grav rănite, fiind transportate la spital. Persoana decedată, un bărbat, se afla la volanul unei Mazda. Acesta se deplasa dinspre Constanţa spre Valu lui Traian pe banda I de mers.

La un moment dat şoferul autoturismului Mazda a dorit să întoarcă pe banda continuă, moment în care a lovit în plin un autoturism Volkswagen Tiguan. În urma impactului autoturismul Tiguan a părăsit carosabilul şi ieşit pe câmp. La faţa locului s-au deplasat patru ambulanţe pentru transportarea victimelor. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, poliţiştii făcând măsurători la faţa locului.