Actualitate, Stiri

Accident de proportii in Capitala!

Saptamana aceasta a inceput cu stangul pentru un bucurestean. In timp ce se pregatea de o noua zi de munca, acesta a avut parte de un accident de proportii. Masina in care se afla s-a facut praf in zona Pietei Muncii din Capitala.

61560967

Soferii care au avut drum astazi in zona Piata Muncii din Capitala au avut parte de un soc atunci cand au vazut asta. Un Seat s-a rasturnat pe linia de tramvai, exact la intrarea in pasaj. Imaginile puteau ingrozi pe oricine, automobilul fiind serios avariat.

Pe directia de mers dinspre Obor catre Piata Muncii, un bucurestean a avut parte astazi de cea mai neagra zi din viata lui. In timp ce se pregatea sa isi inceapa o zi ca oricare alta, acesta a fost implicat intr-un accident de proportii. Masina in care se afla s-a dat peste cap, imaginile fiind halucinante.

Din primele cercetari la fata locului, se pare ca vinovat pentru intreg accidentul ar fi fost chiar soferul autoturismului, care ar fi pierdut controlul vehiculului. Acesta a refuzat ingrijirile medicale si se afla in afara oricarui pericol la acest moment.