Clotidei Armand
Politic

A.P.P. cere demisia Clotidei Armand – Primarul Sectorului 1

A.P.P. cere demisia de urgență a Clotidei Armand – Primarul Sectorului 1, și strânge semnături prin Petiția: https://www.petitieonline.com/demisia_armand_clotilde

Clotide Armand – Primarul Sectorului 1 a fost și este beneficiara nepăsării instituțiilor publice de stat, încă de la numirea sa în funcția de Primar. A.E.P., D.N.A. Parchetele, inclusiv cel de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au sesizat sau au în lucru, numeroase dosare cu numita Clotilde Armand. Până în prezent nu a dat socoteală pentru niciuna dintre multele acuze care i s-au adus, unele dintre acestea fiind argumentate și dovedite temeinic.

Această atitudine permisivă a autorităților, a încurajat-o pe Clotilde să ajungă în postura în care din funcția de Primar, s-a numit singură ”manager de proiect”, pentru care și-a majorat singură sporurile și indemnizația lunară, cu încă 30%, pe lângă cele 25%!

Acum, încă o instituție de stat, a căror afirmații făcute în trecutul nu foarte îndepărtat, se lăsau cu demiteri și cercetări penale în regim de urgență, A.N.I. o acuză pe Clotilde Armand de ” producerea incidentelor de integritate în materie administrativă, reținute în baza prevederilor art. 76 alin. (1) și ale art. 87, alin. (1), lit. k) din Legea nr. 161/2003”. Adică:

– Conflict de interese: potrivit art. 76 alin. (1), „primarii şi viceprimarii, primarul general şi viceprimarii municipiului Bucureşti sunt obligaţi să nu emită un act administrative, sau să nu încheie un act juridic ori să nu emită o dispoziţie, în exercitarea funcţiei, care produce un folos material pentru sine, pentru soţul său ori rudele sale de gradul I.”
– Incompatibilitate: potrivit art. 87, alin. (1), lit. k) „Funcţia de primar şi viceprimar, primar general şi viceprimar al municipiului Bucureşti, preşedinte şi vicepreşedinte al consiliului judeţean este incompatibilă cu exercitarea următoarelor funcţii sau calităţi: k) orice alte funcții publice sau activități remunerate, în țară sau în străinătate, cu excepția funcției de cadru didactic sau a funcțiilor în cadrul unor asociații, fundații sau alte organizații neguvernamentale”.

Și ca de fiecare dată, ca o caracteristică a minciunii și demagogiei haștagiste, userștii în frunte chiar cu ea, Clotilde Armand, și cu Ionuț Moștenu – deputatul U.S.R. de Argeș, încearcă să motiveze găinăria financiară a Primarului Sectorului 1, ca fiind o modaliate useristă în ”lupta anticorupție”!

Având în vedere toate aceste aspecte prezentate mai sus, plus situația dezastruoasă din Sectorul 1, invadat de mizerie, gunoaie, șobolani, gândaci, lucrări edilitare, inclusiv de anvelopare, și stradale abandonate, parcuri în paragină, și multe altele,

Alianța Pentru Patrie cere ferm, demisia de urgență a Clotidei Armand – Primarul Sectorului 1, și strânge semnături prin Petiția: https://www.petitieonline.com/demisia_armand_clotilde

Alianța Pentru Patrie îndeamnă locuitorii Sectorului 1 să semneze Petiția, nu ca pe un demers politic, așa cum Clotilde Armand afirmă că a acționat A.N.I., ci ca pe un act responsabil de rezolvare a gravelor probleme generate de Primarul Sectorului 1.

Liviu Pop

Prim-vicepreședinte A.P.P.
Președinte Organizația București a A.P.P.