Rudel Obreja
Actualitate

A murit Rudel Obreja. Fostul sportiv s-a stins din viață la doar 57 de ani

Rudel Obreja s-a stins din viață la 57 de ani, după o lungă suferință. Fostul mare sportiv suferea de cancer. Anunțul a fost făcut de Liga Profesionistă de Box.

Fostul pugilist Rudel Obreja a murit la vârsta de 57 de ani. Potrivit apropiaților, în ultimele luni a trecut prin momente extrem de grele din cauza bolii de care suferea. Anunțul cu privire la decesul fostului boxer a fost făcut de Liga Profesionistă de Box.

„Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a fostului om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a anunțat Liga Profesionistă de Box.

Moartea lui Rudel Obreja a fost confirmată și de CS Dinamo, grupare din care a făcut parte sportivul.

„Drum lin, Rudel Obreja!

Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa.

Născut pe 6 august 1965 la Galați, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național.

Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei”, este comunicatul celor de la CS Dinamo.

Rudel Obreja a trecut prin momente extrem de dificile în ultimele luni de viață

Fostul pugilist a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, iar ultimii ani au fost un adevărat calvar pentru el. Rudel se afla în închisoare, fiind condamnat la cinci ani de arest în dosarul „Gala Bute”, alături de Elena Udrea. El a cerut să fie eliberat din penitenciar pentru a se putea trata de boala cumplită, iar magistrații i-au aprobat cerea.


„Am nevoie de tratament în condiții UMANE, de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce:
– stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;
– sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp, zi și noapte
– nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală.

Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate! VREAU SĂ TRĂIESC”, scria Rudel pe Facebook, anul trecut.

blank