Showbiz, Stiri

A murit Marioara Zăvoranu

Inevitabilul s-a produs! După trei luni de suferinta, Marioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă, azi dimineaţă. Mama Oanei Zăvoranu se afla pe patul de spital  de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

A murit Marioara Zăvoranu

Aşa cum spynews.ro a anunţat, în exclusivitate, Marioara Zăvoranu a intrat în comă, joi seara, fiind ţinută în viaţă doar de aparate. În ultimele trei luni, cât a stat în spital, Mărioara nu s-a putut odihni sau mânca. Se vedea pe faţa ei că trece prin momente grele, a slăbit, era trasă la faţă și abia mai vorbea. De altfel, femeia și-a mutat, practic, biroul de unde se ocupa de afaceri în salonul de spital.

Dupa trei luni de suferinta cumplita pe un pat de spital, Marioara Zavoranu  a incetat din viata, vineri dimineata. Inima mamei Oana Zavoranu s-a oprit din cauza unor afectiuni grave – nu ii mai functiona niciun rinichi si traia numai datorita dializei – dar si pentru ca adunase destule amaruri in ultima vreme, mai ales in urma cu o saptamana cand a avut un schimb dure de replici cu fiica ei, Oana, chiar intr-o rezerva din incinta spitalului Fundeni. Motivul scandalului dintre mama si fiica: averea !

Inainte sa moara, Marioara Zavoranu a facut o marturisire emotionanta de pe patul de spital, acolo unde este internata de mai bine de trei luni si jumatate. Marioara a stabilit deja ce se va intampla cu toata averea ei. „Oana este singurul meu mostenitor, Cui sa ii ramana averea? Nu mi-am facut inca testamentul, pentru ca nu am avut timp, nu am avut cu tine. Dar ce sa fac? Ei ii revine tot al meu”, a declarat Marioara Zavoranu.

blank