Featured, International

A murit la 18 ani, într-un mod tragic: Toata lumea o vedea drept copil minune. Vezi despre cine este vorba

A murit la 18 ani, într-un mod tragic find perfect sănătoasă si considerata un copil minune găsită fără viață în locuința familiei Medaliată cu argint la Olimpiada de Iarnă pentru Tineret din 2020, de la Lausanne, Bassani a decedat ”complet neașteptat”, după cum a anunțat Asociația Austriacă de Schi (OSV).

Văzută drept copil minune și o mare speranță a schi-ului din Austria, Johanna a fost găsită moartă, deși era testată regulat și starea ei de sănătate era una foarte bună.

A murit la 18 ani, într-un mod tragic

Poliția a deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt. Există varianta că adolescenta s-ar fi sinucis, dar până acum nu a fost făcut niciun anunț oficial în acest sens.

Bassani, care studia în domeniul design-ului, ar fi urmat să facă trecerea la seniori în această toamnă, iar experții o vedeau drept o viitoare mare campioană.

Biletul de adio: ”Nu mai suport presiunea!”
Potrivit site-ului planetski.eu, citat de Eurosport, tânăra și-ar fi luat viața pentru că era copleșită de așteptările oamenilor asupra carierei sale. “Nu mai suport presiunea!” și “Nu vreau să fac asta, dar nu mai pot!” ar fi scris adolescenta Johanna în biletul ei de adio.

A murit la 18 ani, într-un mod tragic. Toata lumea o vedea drept copil-minune

Bassani ar fi avut mereu impresia că nu este îndeajuns de bună și, prin urmare, trebuie să se antreneze mereu mai mult, zi de zi.

“Johanna a fost un membru valoros al Combinatei Nordice și a participat la Cupa Tineretului, ApenCup și Cupa Continentală, precum și la Campionatul Nrdic de Schi al Juniorilor și la Jocurile Olimpice de Tineret.

FIS transmite condoleanțe familiei, prietenilor și celor dragi Johannei Bassani, precum și Asociației de Schi din Austria”, a fost comunicatul trimis de către Federația Internațională de Schi.