Actualitate, Featured

A fost găsită Edna, angajata care îl hrănea pe Ronaldo cu burgeri, pe când nu era faimos?

La începutul săptămânii, Cristiano Ronaldo a participat la emisiunea Good Morning Britain. O prezenţă surprinzătoare dacă ţinem cont de raritatea unor astfel de participări. Iar disponibilitatea cvintuplului Balon de Aur de a răspunde la toate întrebările a creat o mulţime de subiecte devorate de fanii sau criticii celebrului fotbalist.

Printre altele, lacrimile vărsate când a văzut imagini cu tatăl său, alcoolic, mort în 2005, iar o altă poveste, căutarea Ednei, tânăra care îi dădea să mănânce gratis lui Cristiano Ronaldo şi amicilor lui. Miercuri, Morgan a postat pe Twitter informaţia după care Cristiano aleargă de multă vreme: “E posibil s-o fi găsit pe Edna”. Apoi, tăcere! N-a mai urmat nicio veste.

Ronaldo o poate întâlni pe Edna, femeia care îi oferea hamburgeri când era sărac
Deja este ţesută o poveste cu cina pe care Cristiano o va organiza la Lisabona sau la Torino şi la care să fie invitate cele trei fete care lucrau de McDonald’s-ul desfiinţat între timp. Doar dacă nu a fost vorba despre vreo confuzie.

Edna lucra la restaurantul din Lisabona, de lângă stadion, acolo unde puştiul Cristiano şi prietenii săi, flămânzi după meciurile jucate, mergeau să ceară burgerii rămaşi. Iar Edna le dădea de fiecare dată să mănânce.

Ronaldo avea 12 ani şi n-avea bani să mănânce nici la fast food
Totul se petrecea pe vremea când Cristiano Ronaldo, superfotbalistul şi multimilionarul de astăzi, era doar un puşti. Toţi erau săraci, el şi coechipierii săi de la Sporting, de aceea abordau această strategie.

Aveam 12 ani şi nu aveam bani deloc. A fost dificil să nu am familia lângă mine. Îmi aduc aminte că era un McDonald’s în apropiere, unde ceream mereu resturile de hamburgeri, iar o doamnă pe nume Edna şi alte două fete ne dădeau câteva”, a spus Ronaldo.

“Sper că interviul acesta mă ajută să le găsesc. Vreau să le invit la cină în Torino sau la Lisabona şi să mă revanşez pentru ce au făcut pentru mine. Nu am uitat niciodată”, a completat Ronaldo.