Social

A fost găsit și băiatul din mașina care a plonjat în Dunăre. Trupul lui plutea pe apă, în dreptul malului sârbesc

Autoritățile sârbe au găsit trupul neînsuflețit al băiatului de 22 de ani din mașina care a plonjat în Dunăre în dreptul localității Coronini, din județul Caraș-Severin. Cadavrul băiatului a fost descoperit la 18 kilometri de locul accidentului, după mai bine de o săptămână de la tragedia în care o familie întreagă și-a pierdut viața. În urmă cu două zile, câțiva pescari au găsit trupul surorii acestuia în vârstă de doar trei ani.

Autoritățile din Serbia au găsit încă de duminică trupul lui Miodrag, care a pierit înecat după ce mașina în care se afla împreună cu familia și cu un prieten de familie a plonjat în Dunăre, în dreptul localității Coronini, din Caraș-Severin. Sârbii i-au informat pe polițiștii români abia luni despre găsirea cadavrului băiatului.

„Luni, în jurul orei 15.00, am fost anunțați  că autoritățile sârbești au găsit ieri dimineață (n. red. – duminic dimineață) trupul neînsuflețit al băiatului de 22 de ani, în zona localității Dobra, din Serbia, corespondentă a comunei Berzasca din județul Caraș-Severin, la aproximativ 18 kilometri de locul accidentului produs sâmbătă, 7 octombrie. Au fost transmise fotografii cu trupul băiatului, acesta fiind recunoscut de către familie”, ne-a declarat Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Sursa citată a precizat că vor fi continuate căutările în vederea identificării bărbatului de 48 de ani, singurul pasager din mașina care a căzut în Dunăre, care nu a fost găsit până acum.

Potrivit anchetatorilor, polițiștii români nu au fost informați că băiatul ar fi fost înmormântat, așa cum s-a întâmplat cu mama acestuia. Femeia a fost înmormântată în Serbia la scurt timp după ce a fost găsită pe malul Dunării.

Primarul din Sichevița, Nicolaie Kramer, comunică în permanență cu Ambasada României la Belgrad și încearcă să aducă trupul neînsuflețit al băiatului acasă, împreună cu familia.

Drama familiei care a plonjat cu mașina în Dunăre, în dreptul localității Coronini din Caraș-Severin, continuă. Din mașină a reușit să iasă doar șoferul, iar patru persoane au fost date dispărute. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani, soția lui de 40 de ani, copilul de 22 de ani și o fetiță de doar trei ani, originari din localitatea Sichevița, județul Caraș-Severin. Cei doi soți aveau alți trei copii.

Sâmbătă, a fost găsit și trupul micuței Paula, la 10 kilometri de locul accidentului, descoperirea fiind făcută de către pescari.

Potrivit oamenilor legii, căutările pentru bărbatul dat dispărut continuă, iar cercetările au fost extinse pentru ucidere din culpă.