Stiri

A fi sau a nu fi? Asta este intrebarea care se invarte in jurul lui Dan Diaconescu

A fi sau a nu fi? Asta este intrebarea care se invarte in jurul lui Dan Diaconescu

blankDupa ce a castigat licitatia Oltchim si a devenit actionar majoritar la combinatul Oltchim, Ramnicu Valcea, asupra lui Dan Diaconescu s-au ridicat multe intrebari. De unde are banii necesari pentru a cumpara combinatul, adica 46 de milioane de euro cat a promis la licitatie si alte zeci de mii de euro pe care trebuie sa ii investeasca, in urmatoarele zile, pentru salariile angajatilor Oltchim. Diaconescu nu face declaratii si nu dezvaluie sursele sale financiare.

 

10 zile are la dispozitie omul de afaceri, Dan Diacoescu pentru a depune suma promisa pentru actiunile majoritare la Oltchim, 46 de milioane de euro, pe langa plata salariilor angajatilor, care nu si-au primit leafa de trei luni. Ministrul economiei, Daniel Chitoiu a tinut sa ii precizeze lui Dan iaconescu ca nu e de gluma, daca nu isi va respecta cele promise, boss-ul OTV ar putea fi tras la raspundere pe cai legale si acuzat de inselaciune si fals in declaratii. Pedeapsa este cuprinsa intre 6 si 12 luni de inchisoare.

 

In jurul lui Dan Diaconescu exista un val de mister. Omul de afaceri promite poporului si o face pe bani multi, dar este dator la stat cu milioane de euro, iar averea sa este estimata la doar 26 de milioane de euro.

 

blank