Nicoleta Luciu, zeiță într-o rochie cu șliț adânc: Arăți divin
Showbiz

A dispărut din lumina reflectoarelor, dar rămâne o apariție de invidiat. Nicoleta Luciu, zeiță într-o rochie cu șliț adânc: Arăți divin

Deși au trecut câțiva ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu a început anul în forță și și-a surprins complet prietenii virtuali.

În vârstă de 43 de ani, Nicoleta Luciu, fosta asistentă TV, a făcut publică o fotografie inedită, în cadrul căreia poartă o rochie midi, pusă în valoare de un șliț lateral adânc, ce-i lasă la vedere picioarele tonifiate.

Nicoleta Luciu

Așezată pe un fotoliu, lângă un brad, sora Iulianei Luciu a arătat perfect, mai ales că și-a completat look-ul cu o coafură lejeră, având părul perfect întins, iar machiajul a fost unul discret.

„La mulți ani, divelor!”, a scris ea în dreptul fotografiei, iar prietenii virtuali au reacționat: „Superbă!”, „Impecabilă!”, „Ești foarte sexy!”, „Arăți divin!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.

Nicoleta Luciu este adepta procedurilor estetice

Chiar dacă nu mai apare la TV, Nicoleta Luciu încearcă să se mențină în formă și deseori trece pragul cabinetelor estetice. Tocmai de aceea, de curând, ea a fost criticată dur de fani, fiind acuzată că a exagerat cu intervențiile.

Nicoleta vine săptămânal la București, ca să-și facă proceduri și diverse intervenții estetice, de la epilare definitivă la botox și acid hialuronic. Deși pare greu de crezut, vedeta a apelat chiar și la serviciile unui medic stomatolog pentru a-și… alungii dinții, deoarece nu era mulțumită de forma acestora.

blank