Actualitate

A copiat la BAC, a lovit un procuror, iar facultățile se bat pe ea: Povestea fiicei baronului Duicu

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

 
Adina Duicu, fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu, cercetată pentru fraudă la examenul de bacalaureat, a fost admisă la trei facultăţi din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, pe locurile bugetate.
adina_duicu_41362400
Potrivit tatălui Adinei Duicu, Adrian Duicu, nota finală cu care a fost admisă la Facultatea de Drept din Timişoara fiica sa a fost 8,97, aceasta obţinând unul dintre locurile la buget.
De asemenea, aceasta a fost admisă şi la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, la Secţia de Administraţie Publică, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, în acest caz fiind vorba despre o admitere pe bază de dosar.
Duicu a mai spus că fiica sa a fost admisă la locurile bugetate şi la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor, din cadrul aceleiaşi Universităţi de Vest din Timişoara, tot pe bază de dosar, însă ulterior s-a retras de la această facultate.
 
Dosarul deschis în cazul posibilei fraude a probei de Chimie din cadrul examenului de bacalaureat susţinut de Adina Duicu la Liceul „Dierna”, din Orşova, se află în continuare în cercetare, ancheta nefiind definitivată până în prezent, potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.
blank