Showbiz, Stiri

A apărut hit-ul verii!

Corina şi Connect-R au lansat videoclipul piesei „Of Corso”!

Corina-clip-of-corso-8

Corina si Connect-R au lansat videoclipul piesei “Of Corso”, despre care se anunta deja ca va fi hit-ul acestei verii. Clipul este unul cu o atmosfera ce abunda in elemente tropicale, iar piesa este una cu un sound excelent de vara, marcand prima colaborare in plan muzical dintre Corina si Connect-R. Pe langa numeroasele tatuaje pe care si le-a facut special pentru filmarile acestui clip, Corina apare mai sexy ca niciodata, purtand un corset realizat exclusiv din metal, ce cantareste mai bine de trei kilograme.

Corina-clip-of-corso-9

Corina lanseaza azi un nou videoclip, pentru piesa “Of Corso”, o colaborare cu Connect-R ce se anunta a fi hitul verii. Artista este mai sexy ca niciodata, purtand un corset realizat din metal ce apartine brandului exclusivist Idriss Guelai Atelier.

corina-clip-of-corso1

“Este un corset greu, care cantareste mai bine de trei kilograme, realizat manual in atelierele designerului nonconformist Idriss Guelai. Acesta realizeaza piese de vestimentatie cu totul deosebite, folosind metal, lemn sau plexiglass. Cateva creatii ale sale au fost purtate si de Rihanna sau Madonna“, declara Corina.

Corina-clip-of-corso-4

Pentru filmarile noului clip, artista si-a facut cinci tatuaje, pielea ei fiind acoperita cu cranii, o ancora, un scorpion si un dragon urias in zona gatului.

Corina-clip-of-corso-5

“Actiunea clipului se petrece intr-un oras din Cuba. Eu joc rolul unei fete rele, care nu a fost cucerita pana atunci de un barbat. M-am tatuat special pentru acest clip. Cel mai spectaculos tatuaj este dragonul cu o coada uriasa de pe gat. Este menit sa intimideze orice barbat care incearca sa ma sarute… Tatuajele nu sunt permanente, ci sunt aplicate de make-up artistul Alexandru Abagiu”, declara Corina.

Corina-clip-of-corso-10

“Of Corso” reprezinta prima colaborare dintre Corina si Connect-R, care se anunta deja a fi hitul verii. Piesa a fost realizata in studiourile HaHaHa Production, iar clipul a fost filmat la Castel Film, regia acestuia fiind semnata de Florin Botea.

Corina-clip-of-corso-11

Atmosfera abunda in elemente tropicale, de la palmieri pana la masini specific cubaneze, toate acestea sub un soare arzator, de vara torida.

“Mi-am dorit de mult timp sa lucrez cu Connect-R. Este un artist complet, cu sarm, un timbru aparte si foarte mult talent. Cred ca e perfecta combinatia dintre noi doi – e ca vanilia si ciocolata”, marturiseste Corina.


loading...