Pisoiașul
Life

Pisoiașul Midas, născut cu patru urechi, este noua senzație de pe Instagram

Pisoiașul Midas, din Turcia, care s-a născut cu patru urechi, este noua drăgălășenie de pe Instragram. Cei mai buni prieteni ai felinei de patru luni sunt doi câini din rasa Golden Retriever.

Pisoiașul pe nume Midas provine din Turcia și s-a născut cu un defect care îl face extrem de special și adorabil. Felina de patru luni are patru urechi, iar datorită aacestei anomalii, micuțul Midas a devenit cea mai nouă senzație de pe Instagram a strând deja 19.300 de fani.

Simpaticul motănel cu patru urechi a fost adus pe lume de către o pisică miadaneză într-o grădină, alătur de alți șase frățiori.

Mutația genetică a pisoiului a atras imediat atenția unei femei iubitoare de animale, care l-a adoptat imediat și l-a tranformat într-o mică celebritate peste noapte.

Motănelul este întâmplător din rasa Albastru de Rusia, iar cei mai buni prieteni ai micuțului sunt doi câini din rasa Golden Retriever, Suzy, 12 ani, și Zeyno, 14 ani, care sunt foarte grijulii cu noul membru al familiei, relatează AlephNews.ro.

blank