Life

9 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din casă

Găsirea unui loc care să fie numit „acasă” este întotdeauna destul de stresantă.

Din momentul în care ai găsit un loc pe care crezi cu tărie că îl poți numi acasă, trebuie să începi să faci o listă cu lucrurile de care ai nevoie pentru a te simți cu adevărat confortabil în casa ta.

Și, pentru a te ajuta să te simți cât mai bine acasă la tine, am creat o listă cu lucrurile care nu trebuie să-ți lipsească din casă.

Covor

Un covor nu este doar o modalitate de a adăuga o notă confortabilă casei tale, ci este, de asemenea, o modalitate excelentă de a acoperi pardoselile care ar putea să nu fie destul de frumoase.

Corpuri de iluminat

Dacă nu îți plac corpurile de iluminat lăsate de vechiul proprietar, înlocuiește-le cu piese care să-ți exprime personalitatea. Alegerea unor corpuri de iluminat potrivite poate da casei un plus de stil și o poate face să pară mai spațioasă.

Pat

În locul pe care îl numești acasă nu poți dormi decât într-un pat confortabil. Alege unul care să dea personalitate dormitorului. Dă-i o notă parte cu ajutorul unor perne vibrante sau unei cuverturi de lux.

Canapea

Este posibil să nu ai spațiu suficient pentru amplasarea unui fotoliu, dar o canapea amplasată perfect este o opțiune ideală pentru tine și pentru viitorii tăi oaspeți. Alege câteva scaune confortabile sau o canapea mai mică pentru o atmosferă confortabilă într-un spațiu mic.

Bibliotecă

Secretul unei biblioteci atractive este să nu fie aglomerată cu manuale și caiete. Pe lângă cărți, biblioteca este un loc perfect pentru expunerea unor piese decorative și ca spațiu suplimentar de depozitare (de exemplu pentru o combină muzicală), toate acestea fiind necesare într-o casă.

Măsuță de cafea

Măsuța de cafea nu ar trebui să fie niciodată folosită ca loc de depozitare a revistelor, pixurilor etc. Dă senzația de dezordine în spațiul în care se află. Profită de ocazie pentru a așeza pe ea doar acele cărți pe care ți-ai dorit întotdeauna să le ai.

Veselă și set de tacâmuri

Vorbim despre un adevărat set de veselă și tacâmuri, nu despre diverse tipuri pahare oferite de prietenii tăi și de farfuriile pe care ți le-a împrumutat mama ta cu ocazia mutării în casa ta. Trebuie să îți dotezi casa cu tot ce trebuie, astfel încât să poți primi oricând fără probleme oaspeți. Din acest motiv, îți recomandăm să îți cumperi un serviciu de masă, un set de tacâmuri, două servicii de pahare (unul de apă și unul de vin).

Perdele

Perdelele nu sunt numai o modalitate excelentă de crea o anumită intimitate și (dacă sunt agățate corect) de a da înălțime camerelor, ci și de a da o notă caldă și primitoare oricărei camere.

Prosoape

Pentru locul pe care îl numești acasă cumpăra prosoape de baie de cea mai bună calitate. Ele vor crea mereu impresie de curățenie și noutate.

Dacă intenționezi să devii independentă, fă o listă cu lucrurile care nu pot lipsi din casa ta pentru a te asigura că noua ta casă va fi la fel de sau mai primitoare decât cea anterioară. Trece pe această listă și detergenți ieftini.

De asemenea, pune pe listă și câteva lenjerii de pat Doraly. Și nu ignora aceste lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a te muta singură.

 

blank