Life

8 sfaturi pentru un abdomen plat și o viață mai sănătoasă

Pe lângă respectarea unei diete echilibrate este foarte important să urmați o rutină de exerciții care să vă ajute să ardeți grăsimea abdominală și să întăriți mușchii din zona respectivă. Iată 8 sfaturi pentru un abdomen plat și o viață mai sănătoasă.

Faceți exerciții

Exercițiul este una din cheile pentru eliminarea grăsimilor localizate pe burtă și pentru întărirea mușchilor abdominali. Este important să faceți cel puțin 30 de minute de exerciții aerobice, de cinci ori pe săptămână. Acest lucru vă va ajuta să ardeți mai ușor grăsimile.

Dacă doriți să efectuați exerciții mai eficiente pentru a reduce burta, încercați versiuni mai intense de cardio. Puteți alege să executați exerciții HIIT sau să săriți coarda. Acestea au în vedere o activitate fizică la diferite intervale, motiv pentru care organismul răspunde mai bine atunci cand vine vorba de arderea grăsimilor.

Alimentație sănătoasă

Alimentația sănătoasă joacă un rol foarte important în greutate și este esențială pentru un abdomen plat. Trebuie reduse la maxim alimentele prăjite, bomboanele, alcoolul, făina și deserturile.

Este mai bine să creșteți consumul de cereale integrale, fructe, legume și carne albă, cum ar fi puiul și peștele.

De asemenea, nu uitați că pentru a reduce talia trebuie generat un deficit caloric. Asta înseamnă că nu trebuie să exagerați cu mesele. Indiferent cât de sănătos este, nu puteți mânca un kilogram de pește, dacă nu efectuați o activitate fizică intensă.

Creșteți aportul de fibre și proteine

Proteinele contribuie la formarea mușchiului, în timp ce fibrele solubile, cum ar fi ovăzul, reduc grăsimea abdominală.

Un studiu efectuat de Universitatea din Wake Forest (SUA) a arătat că persoanele care au consumat 10 grame de fibre solubile zilnic timp de cinci ani și-au redus grăsimea abdominală cu 4%. În plus, acest tip de fibre este bun pentru îmbunătățirea digestiei, evitând gazele intestinale și prevenind constipația.

Masaje

De mare ajutor pentru un abdomen plat, pentru a combate grăsimile localizate și pentru a stiliza talia sunt masajele.

În mod ideal, un expert vă va face o sesiune specială pentru a vă lucra abdomenul, folosind un tip de cremă de reducere a grăsimii. Cu toate acestea, puteți învăța să vă masați abdomenul cu mișcări circulare mici, în ambele direcții, de mai multe ori pe zi. De asemenea, puteți pregăti o cremă de casă folosind ingrediente naturale.

Reduceți aportul de sare

Consumul de sare provoacă retenția de lichide în organism, iar acest lucru face ca abdomenul nostru să pară umflat. Mai mult decât atât, acest produs poate avea pe termen lung, efecte negative asupra sănătății, cum ar fi hipertensiunea arterială. Este bine să reduceți consumul de sare sau să o înlocuiți cu alte mirodenii.

Detoxificați corpul

De multe ori ignorăm acest lucru, dar corpul nostru acumulează o mulțime de toxine și deșeuri care pot afecta grav sănătatea. Această problemă împiedică abdomenul să fie plat, deoarece provoacă inflamație în diferite zone ale corpului.

În plus, toxinele și deșeurile pot afecta calitatea vieții împiedicând organele să funcționeze corect. Din acest motiv, sunt importante detoxifierea organismului și stimularea eliminării tuturor acestor deșeuri.

Pentru detoxificarea corpului este esențial să îmbunătățiți dieta, să alegeți un regim alimentar special sau să consumați sucuri naturale bune pentru detoxifierea organismului.

Îmbrăcăminte adecvată

Este inutil să cumpărați o mărime mai mică. Singurul lucru pe care îl veți face este să strângeți corpul și să vă împărțiți „în două” burta. Alegeți îmbrăcăminte lejeră care să vă avantajeze.

Suc pentru obținerea unui abdomen plat

În cele din urmă, după ce ați ținut cont de toate recomandările de mai sus, puteți să vă completați dieta cu suc natural. Această băutură răcoritoare are proprietăți care vă pot ajuta să aveți un abdomen mai plat în scurt timp.

Este foarte sănătos, deoarece se face cu ingrediente care întăresc sistemul imunitar. În plus, are puține calorii, este sățios și este util în cazul retenției de lichide.

De fapt, un studiu efectuat pe șobolani a arătat că patrunjelul are proprietăți care protejează ficatul și, prin urmare, este un tratament complementar pentru detoxifierea organismului.

 

Ingrediente

6 ridichi tocate

Sucul de la 2 morcovi

2 linguri de pătrunjel mărunțit

2 linguri de ardei iute tocat

Apă (necesară)

Cum să îl preparați?

Introduceți toate ingredientele în blender, amestecați la viteză mare, apoi beți sucul imediat. Este indicat să beți acest suc pe stomacul gol.

Sperăm că veți urma aceste sfaturi și nu vă veți sculpa corpul artificial cu ajutorul steroizilor, de exemplu. Sterozii pot fi periculoși. De aceea considerăm că informațiile despre cum scapi de burtă cu ajutorul exercițiilor sau unei diete echilibrate merită respectate. Succes!

 

blank