Administratie Locala

Primarul General, Gabriela Firea: Imi doresc sa reamenajam pavilionul central al ROMEXPO si sa-l transformam intr-o sala de spectacole moderna, multifunctionala, de mare capacitate

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat in sedinta de astazi proiectul de hotarare privind solicitarea catre Guvernul Romaniei de emitere a unei hotarari pentru transmiterea imobilului situat in b-dul Marasti, nr. 65-67 din domeniul public al statului si administrarea R.A. – A.P.P.S.-S.A.I.F.I, in administrarea CGMB, pentru realizarea unei zone in vederea desfasurarii de activitati culturale, educative si sportive.Primarul General, Gabriela Firea:

blank
„Primaria Capitalei intentioneaza ca, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, cu care a semnat deja un protocol in acest sens, sa reamenajeze pavilionul central al ROMEXPO si sa-l transforme intr-o sala de spectacole moderna, multifunctionala, de mare capacitate, care sa poata gazdui, in conditii decente, competitii sportive, concerte etc.
In acest sens am initiat un proiect de Hotarare prin care, dupa ce va fi aprobat de consilieri, vom solicita Guvernului sa treaca din administrarea RAAPPS – SAIFI in cea a Consiliului General al Capitalei terenul in suprafata de 31 de hectare, situat pe Bd. Marasti nr. 65-67, pe care este amplasat complexul expozitional ROMEXPO”.
Proiectul a fost initiat in conditiile in care Municipiul Bucuresti inregistreaza un deficit major de spatii necesare activitatilor culturale, educative si sportive.

blank