Life

Femeile de care fug toţi bărbaţii

Potrivit studiilor, barbatii se feresc de femei atunci cand aceseta au o serie de trasaturi de comportament specifice. Este vorba despre diverse feluri in care femeile reactioneaza in diverse situatii, care-i fac pe barbati sa fuga de ele mancand pamantul.

– Barbatii se feresc de femeile care plang des. In eventualitatea unei casnicii, instincitv nu is doresc o femeie care sa fie foarte slaba si foarte sensibila, ci mai degraba un partener, un complice in tot ceea ce realizeaza.

– Barbatii se feresc de femeile care fac sex la prima intalnire. In acest caz, o astfel de femeie va fi parasitala scurt timp deun barbat care are casatoria in perspectiva pentru ca i se vaparea a fi destul de ..usoara. Este de ajuns sa treaca doua intalniri pana la a face sex, pentru ca barbatul sa nu aiba aceasta atitudine.

– Barbatii se feresc de femeile exagerat de feministe, avand in vedere ca pentru majoritatea lor este bine sa existe o diferentiere intre sexe si inte ce poate si ce nu poate face un barbat in raport cu o femeie siinvers.

– Barbatii se feresc de femeile carora nu le place sa fie cochete. Psihologii sustin ca tocmai din cauza faptului ca barbatilor le plac femeile cochete s-a ajuns la astfel de “progrese” in lumea modei.

– Barbatii se feresc de femeile care sunt obsedate de corpul lor. Acest timp de comportament al barbatilor este cuazat de faptul ca li se pare ca femeile obsedate de prorpiul corp sunt destul de neglijente cu celelalte aspecte ale vietii, in general.

– Barbatii se feresc de femeile neglijente cu prorpiul corp. Avand in vedere pucntul de mai sus, este lesne de inteles ca barbatii cauta o femeie cu echilibru, care sa stie sa puna in balanta tot ceea ce o priveste.

– Barbatii se feresc MEREU de femeile isterice, care beau mai mult ca ei, care se enerveaza repede si care au chef mereu de scandal. Toate aceste trasaturi reprezinta masca unor frustrari ale femeii in ochii barbatului.

blank