Life

Preludiul obraznic pe care partenerul tau il va adora

Cele mai multe femei se gandesc din prima la sex oral atunci cand vine vorba de preludiu, insa poate nu se gandesc ca barbatilor le place si stimularea manuala aproape la fel de mult.poza 5

Ambele maini
Deja este destul de excitat, asa ca iti poti folosi ambele maini pentru a-l incita si mai mult. In timp ce cea de deasupra ii stimuleaza glandul, cealalta ii stimuleaza corpul penisului, insa trebuie sa-ti misti ambele maini in aceeasi directie, iar senzatia creata va fi asemanatoare cu cea de penetrare.

Si testiculele
Chiar daca nu ii faci sex oral, asta nu inseamna ca partenerului nu-i va placea daca ii bagi in seama si testiculele. Nici nu trebuie sa faci prea multe, ci le poti mangaia usor in palma.

„Capacul”
Capul penisului este cea mai sensibila parte a organului genital masculin, pentru ca acolo sunt concentrate cele mai multe terminatii nervoase. Acorda-i o atentie speciala astfel: cu degetele bine lubrifiate, misca-ti mana ca si cum ai incerca sa desfaci capacul unei sticle.

Rasuceste
Atunci cand iti misti o mana de sus in jos, rasuceste-ti mana usor. Poti schimba din cand in cand – stimulare simpla, stimulare cu rasucire…

Au si barbatii un punct G?
Perineul – sau zona dintre scrot si regiunea anala – este o regiune foarte erogena, ce poate juca rolul punctului G, dupa cum spun unii specialisti. Cu o mana ii poti stimula penisul, iar cu cealalta, cu un deget sau doua, ii poti stimula perineul prin mangaieri usor apasate.

Mai departe…
Daca partenerul tau este in regula cu aceasta idee ai putea face asta: cu un deget foarte bine lubrifiat poti merge mai sus de perineu si pana la regiunea anala. Nu trebuie sa-l penetrezi, ci doar sa-i stimulezi zona aceea – va avea parte de senzatii noi, dar foarte placute.

blank