Life, Stiri

Tot ce trebuie sa cunosti despre tatuarea sprancenelor. Vezi cind ai nevoie de aceasta procedura

Sprancenele pot fi modelate usor, prin pensare sau machiaj semipermanent, de o esteticiana experimentata. Daca te-ai decis sa iti faci un tatuaj, e necesar sa cunosti ce presupune aceasta procedura si care pot fi consecintele.

img_1465501_thumbs_600x400_1620931

Ce este tatuarea sprancenelor ?

Este o metoda de tatuare a pielii cu pigmenti cosmetici, care printr-o tehnica speciala, sunt introdusi in straturile superioare ale pielii unde raman pana la 3-5 ani.

Executat bine si corect, tatuajul la sprancene are un puternic efect anti-aging de care putem beneficia fara sa apelam la chirurgia estetica.

Am sau nu nevoie de un tatuaj la sprancene?

In mod clar nu toata lumea are nevoie de aceasta procedura. Tatuarea sprancenelor nu este obligatorie daca ai sprancene frumos arcuite si bine proportionate.

Poti face tatuaj la sprancene daca sprancenele tale:

1.au devenit prea Rare sau prea Scurte

2.daca sunt inegale sau au parti care lipsesc

3.daca au fost pierdute integral din motive de sanatate sau accident

4.daca sunt afectate de semne sau cicatrici

5.daca sunt foarte putin vizibile

6.daca te-ai saturat sa le tot desenezi in fiecare zi

Eu de ce nu am sprancene frumoase?

Astazi, multe fete pun mana pe penseta doar pentru ca si prietenele lor o fac! Cea mai mare greseala a noastra este ca ne pensam prea mult si prea des. Tot incercand sa le modificam, le stricam si sprancenele nu isi mai revin.
Sigur ca sunt si cazuri in care vina nu este a nimanui. Sunt cazuri de pierdere a sprancenelor datorita unor boli sau chimioterapiei, diverse accidente sau pur si simplu asa ne-a lasat mama natura.

Care sunt etapele realizarii tatuajului la sprancene la salonul blooms beauty?

se alege culoarea in functie de nuanta pielii si a parului
conceperea formei va tine cont de simetria faciala si de celelalte repere specifice esteticii.
se trece la simularea prin desen, cu creionul, direct pe spranceana, pana cand se obtine o forma care sa fie pe placul tau si al esteticienei
dupa ce se gaseste forma potrivita, cu acordul tau se trece la tatuarea sprancenelor, dar nu inainte de aplicarea anesteziei externe pe piele
firele de par naturale raman, deci NU sunt rase sau pensate total, si, printre ele se se tatueaza fire care imita prezenta firului de par, dupa care se face un fond mai deschis la culoare pe toata suprafata.

blank