Life, Stiri

Siluete de vedete: Ce sporturi practica starurile pentru a fi in forma

Aspectul fizic este foarte important cand esti o persoana publica si pentru a arata cat mai bine vedetele sunt mereu la curent cu ultimele tendinte de la make-up si fashion pana la exercitiile pentru intretinere. Divele de la Hollywood iti dezvaluie care sunt sporturile care le dau o mana de ajutor in lupta cu kilogramele in plus.

img_1457681_thumbs_600x400_1604261

Sportul este cea mai potrivita alegere cand vine vorba de intretinerea fizica. Dincolo de toate tratamentele de remodelare sau interventiile plastice, doar un stil de viatabazat pe sport te poate ajuta sa te mentii in forma cu succes. Si multe dintre vedetele de la Hollywood stiu asta foarte bine si practica sport pentru a avea grija de silueta lor.

Iata care sunt sporturile practicate de vedetele de la Hollywood. Urmeaza-le exemplul si alege-ti si tu un sport care sa te ajute sa ai grija de silueta ta.

Victoria Beckham – Yogalosophy

Victoria Beckham are mare grija de conditia ei fizica. Dupa ce a recunoscut ca ajunsese sa se confrunte cu o tulburare de ordin alimentar pe cand facea parte din formatia Spice Girls, sotia lui David Beckham isi mentine silueta avand in special grija de sanatatea ei.

Dupa ce a nascut-o pe micuta Harper, Victoria nu a avut o mare problema in a reveni la greutatea initiala. Aceasta practica un sport numit Yogalosophy, un program fitness care combina yoga si exercitiile fizice cu astrologia. Victoria a cumparat un dvd cu astfel de exercitii si potrivit unei surse apropiate face exercitii de patru ori pe saptamana. Acest sport este si preferatul lui Jennifer Aniston, care face frecvent astfel de exercitii pentru a se mentine in forma.

Katie Holmes – Soulcycling

Mersul pe bicicleta este un exercitiu eficient care te poate ajuta sa te mentii in forma fara prea mult efort. Dar acum, un nou trend vine sa revolutioneze aceasta activitatea fizica printr-o sesiune de 45 de minute care nu iti aduce doar un beneficiu fizic, dar si spiritual. Acest nou sport a atras multe nume celebre, printre care Brooke Shields, Tom Cruise, Katie Holmes si Jon Bon Jovi.

O sedinta de soulcycling presupune o „plimbare”pe bicleta intr-un ambient care sa iti inspire sufletul. Astfel, intr-o sedinta nu doar fizicul tau va avea de castigat, beneficiind de un exercitiu care iti lucreaza intreg corpul, dar si sufletul. La inceputul fiecarei sedinte sunt arse lumanari parfumate si playlistul ales de antrenor te motiveaza si iti da energie pe tot parcursul sedintei. La final, te vei simti incarcata doar cu emotii pozitive.

Kim si Kourtney Kardashian – Kangoo Jumps

Kangoo Jumps presupune realizarea de exercitii de aerobic purtand o pereche de ghete al caror mecanism atenueaza impactul cu solul, ce in mod normal ti-ar afecta incheieturile. O astfel de sedinta iti lucreaza tot corpul. Kim si Kourtney au fost fotografiate practicand acest sport in Miami. Eficienta unei singure sedinte de Kangoo Jumps este impresionanta. Exercitiile lucreaza fiecare parte a corpului, solicitand in special muschii fesieri si abdominali si te ajuta sa arzi cate 10 calorii pe minut.

Jennifer Lopez – Zumba

Acest program de fitness se inspira din dansul latin si promite sa iti lucreze eficient torsul, bratele si picioarele. Este combinatia perfecta intre dans si aerobic si te ajuta sa arzi rapid caloriile. Jennifer Lopez, o diva latino pasionala sigur ca nu putea sa nu fie atrasa de un astfel de sport. Jennifer recomanda acest sport si face frecvent sedinte de Zumba pentru a se mentine in forma. Artista recunoaste ca Zumba nu o ajuta doar sa aiba grija de silueta, ci este un rasfat pe care si-l ofera.

blank